Dragi Edwarde

Dragi Edwarde - Napolitano, Ann | Caritasspiritistcenter.org

...n Napolitano Dragi Edwarde istraživanje je onoga što nas čini ljudskim bićem, uči Godine 2020 ... EJ, DRAGI, DRAGI - Dragica Radosavljević Cakana - YouTube ... . zadivila je čitatelje romanom Dragi Edwarde koji je ujedno i njezino prvo djelo objavljeno na... Edward Dragi was born on month day 1894, at birth place. Edward lived in month 1918 Create a free family tree for yourself or for Edward Dragi and we'll search for valuable... → DRAGI EDWARDE. Dragi Edvarde, èitam tvoju knjigu. ... Femina.hr: Knjiga tjedna: "Dragi Edwarde" ... . ...

INFORMACIJA

AUTOR
Napolitano, Ann
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Dragi Edwarde.pdf

OPIS

Roman Ann Napolitano Dragi Edwarde istraživanje je onoga što nas čini ljudskim bićem, uči nas kako preživjeti u ovom zagonetnom svijetu i kako skrbiti jedni za druge. Ovo je jedna od onih knjiga koje vas prisile vjerovati autoru, koje vas duboko rastuže, ali vas i vode prema nečemu čudesnom, nečemu dubokoumnom i iscjeljujućem. Jednog ljetnog jutra dvanaestogodišnji će Edward Adler sjesti u avion s roditeljima i bratom i poletjeti prema Los Angelesu. Oko njega će biti još 183 putnika, svaki sa svojim pričama, svojim sudbinama, strahovima i očekivanjima. A onda će sezrakoplov srušiti, a Edward će jedini preživjeti. Njegova će priča postati tema televizijskih programa, bit će u svim medijima, ajedino što će on željeti bit će pronalazak novoga, smislenog života bez vlastite obitelji. Znat će da je dio njega još uvijekna nebu, u tom zrakoplovu, da u svojoj glavi još uvijek sjedi privezan za avionsko sjedalo, da su roditelji tu negdje… A onda će se pojaviti netko tko će mu pomoći da se ponovno osjeti živim i odgovori mu na pitanja koja ga muče: Kad izgubiš sve kako pronaći sebe? Kako pronaći smisao vlastita života? Što znači ne samo preživjeti već i ponovno živjeti? Ann Napolitano suvremena je američka književnicai autorica triju romana. Godine 2020. zadivila je čitatelje romanom Dragi Edwarde koji je ujedno i njezino prvo djelo objavljeno na hrvatskom jeziku.

Želite li pročitati knjigu?Dragi Edwarde u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Napolitano, Ann. Čitati Dragi Edwarde Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE