Zatvaranje ljubavi

Zatvaranje ljubavi - Rembert, Pascal | Caritasspiritistcenter.org

...tvaranje Pascal ljubavi Rambert. 2. Komad Zatvaranje ljubavi (Clôture de l'amour) pra­ izveden je na Avignonskom festivalu 2011 ... Iz Modene u ZKM dolazi 'Zatvaranje ljubavi' Pascala Ramberta ... . s Audrey Bonnet i Stanislasom Nordeyjem, a nakon toga u Moskvi... Zatvaranje ljubavi je svršetak priče; o rastanku, razdvajanju para koji nešto pokušava okončati Ali Zatvaranje ljubavi moglo bi biti i početak, jer zatvaranje također znači ograđivanje, a ovdje se... Državna smotra literarnog, dramskog i novinarskog stvaralaštva održana je od 27. do 29. ožujka 2019. u Šibeni ... Gabriela Majdak: Zatvaranje ljubavi - LiDraNo 2019. ... ... Državna smotra literarnog, dramskog i novinarskog stvaralaštva održana je od 27. do 29. ožujka 2019. u Šibeni...

INFORMACIJA

AUTOR
Rembert, Pascal
DIMENZIJA
2,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Zatvaranje ljubavi.pdf

OPIS

“Banalna” tragedija za temu ima ljubavni rastanak. Iako Audrey i Stan (Nina i Goran) nisu tragični heroji, već obični par u krizi utopljen u svakodnevne životne probleme, radnja za glumce i gledatelje svejedno nije manje bolna ni nasilna od one tragične. Rijetki su suvremeni tekstovi koji nas se tako izravno tiču i uza svu prozaičnost dopiru do najskrovitije dubine bića. U čemu je tajna zavodljive privlačnosti Zatvaranja ljubavi? To je čista ljubavna priča u doba kad čiste ljubavne priče više nisu moguće, kad ih se prisjećamo kao izgubljenih relikata prošlosti.

Želite li pročitati knjigu?Zatvaranje ljubavi u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Rembert, Pascal. Čitati Zatvaranje ljubavi Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE