Promjene u akademskoj profesiji

Promjene u akademskoj profesiji - Rafajac B. | Caritasspiritistcenter.org

...izdanja: 2012. Cijena: 70,00 kn Autori: B ... PDF (Nove) Kompetencije Akademske Profesije U Europi ... . Ćulum, J. Ledić, B. Rafajac, N. Rončević, M. Turk Monografija Promjene u akademskoj profesiji: odgovor na izazove u društvu?, kojoj su u fokusu pitanja civilne misije sveučilišta i stavovi/iskustva akademskih djelatnika prema njenim različitim aspektima, iznimno je važna publikacija, posebno u hrvatskom kontekstu u kojem se radi o ... Monografija Promjene u akademskoj profesiji: odgovor na izazove u društvu?, kojoj su u fokusu pitanja civilne misije sveučilišta i stavovi/iskustva akademskih djelatnika prema njenim različitim aspektima, iznimno je važna publikacija, posebno u hrvatskom kontekstu u kojem se radi o relativno novom području na akademskoj istraživačkoj sceni. tivno istraživanje promjena u akademsk ... Promjene u akademskoj profesiji: percepcije akademskih ... ... . tivno istraživanje promjena u akademskoj profesiji (CAP - Changing Academic Profession) koje se provodi od 2007. ...

INFORMACIJA

AUTOR
Rafajac B.
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Promjene u akademskoj profesiji.pdf

OPIS

Istraživanje autora Nene Rončević i Branka Rafajca predstavlja, međutim, sveobuhvatnije istraživanje u kojemu su objedinjene različite sastavnice koje čine bit akademske profesije. Po vrsti analize i primijenjenu pristupu ovaj rad predstavlja distinktivan primjer komparativne studije u području visokog obrazovanja. Osobita vrijednost ovoga rada sadržana je u uspješnom nastojanju autora da problematiku akademske profesije kontekstualiziraju u okviru suvremenih trendova i razvoja visokog obrazovanja na domaćoj i međunarodnoj razini. Rezultati i uvidi sadržani u ovom radu dobro će doći i akterima koji utječu na oblikovanje visokoškolske, sveučilišne i znanstvene politike.

Želite li pročitati knjigu?Promjene u akademskoj profesiji u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Rafajac B.. Čitati Promjene u akademskoj profesiji Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE