Naučite crtati mrtvu prirodu

Naučite crtati mrtvu prirodu - Sidaway, Ian | Caritasspiritistcenter.org

...učite crtati mrtvu prirodu Vodič za početnike s korak-po-korak uputama i 10 projekata Naučite crtati mrtvu prirodu je važan priručnik za početnike koji žele naučiti osnove i uživati u crtanju ... Naučite crtati mrtvu prirodu dostupno u online trgovini ... ... . 10 praktičnih demonstracija prikazanih korak-po-korak i ilustriranih fotografijama u boji. Naučite crtati mrtvu prirodu je nezaobilazan priručnik za početnike koji žele naučiti osnove crtanja i stvoriti zanimljive crteže. Važan priručnik za početnike koji žele naučiti osnove i uživati u crtanju. 10 praktičnih demonstracija prikazanih korak-po-korak i ilustriranih fotografijama u boji. Naučite ... PROSVJETA d.o.o. Mrtvu prirodu - naučite crtati ... . Važan priručnik za početnike koji žele naučiti osnove i uživati u crtanju. 10 praktičnih demonstracija prikazanih korak-po-korak i ilustriranih fotografijama u boji. Naučite ...

INFORMACIJA

AUTOR
Sidaway, Ian
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Naučite crtati mrtvu prirodu.pdf

OPIS

Naučite crtati mrtvu prirodu je nezaobilazan priručnik za početnike koji žele naučiti osnove crtanja i stvoriti zanimljive crteže. Važan priručnik za početnike koji žele naučiti osnove i uživati u crtanju. 10 praktičnih demonstracija prikazanih korak-po-korak i ilustriranih fotografijama u boji. Prikazi načina crtanja različitim medijima, uključujući grafitnu olovku, ugljen, olovke u boji, držalo s perom i tintu, olovku, kredu i olovku za skiciranje. Knjiga sadrži informacije o oruđu i priboru te daje vrlo jasan prikaz osnovnih tehnika. lan Sideway je iskusan umjetnik i autor.

Želite li pročitati knjigu?Naučite crtati mrtvu prirodu u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Sidaway, Ian. Čitati Naučite crtati mrtvu prirodu Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE