Izazovi menadžmenta u xxi.stoljeću

Izazovi menadžmenta u xxi.stoljeću

...zovi menadžmenta u XXI. STOLJEĆU Autor Eliza G ... Eliza G.C.Collins, Mary Anne Devanna - Izazovi menadžmenta u XXI.... ... . C. Collins, Mary A. Devanna Uvez Meki. Izazovi menadžmenta u XXI. Stoljeću. Cijena. 100 kn ~ 14 €. Izazovi menadžmenta u XXI. Stoljeću. Naše trenutne akcije: Totalna AKCIJA - popusti do 79% & Posljednja prilika - zadnji primjerci. Osnove menadžmenta (što je poduzetništvo, umijeće upravljanja na dugi rok, upravljanje ljudima, kvantitativna pomagala) / Funkcije poduzeća (upravljanje... Izazovi manadžmenta u XXI. stoljeću je knj ... Izazovi Menadmenta U Xxi Stoljeu | PDF ... ... Izazovi manadžmenta u XXI. stoljeću je knjiga koja nastoji da pruži čitaocu uvid u današnje celokupno poslovno okruženje, ideje, veštine i moć koju pruža posao menadžera i rukovodioca. To je posao koji svakim danom z... Izazovi Menadmenta U Xxi Stoljeu. Uploaded by...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,8 MB
NAZIV DATOTEKE
Izazovi menadžmenta u xxi.stoljeću.pdf

OPIS

SVE ŠTO TREBATE ZNATI O VOĐENJU MODERNOG POSLOVANJA! Izazovi menadžmenta u XXI. stoljeću knjiga je koja nastoji pružiti čitatelju trenutačni uvid u današnje cjelokupno poslovno okruženje, u ideje, vještine i u moć koju pruža posao menadžera i rukovoditelja. To je posao koji svakim danom zahtjeva sve više i više umijeća u kreiranju jedinstvenih i inovativnih rješenja za nove i različite probleme. Nadamo se da će ova knjiga upoznati čitatelja ne samo sa pomagalima za taj posao nego i s osjećajem za njegovu veliku važnost za našu budućnost.

Želite li pročitati knjigu?Izazovi menadžmenta u xxi.stoljeću u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Izazovi menadžmenta u xxi.stoljeću Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE