Slavljenica

Slavljenica - Douglas,Penelope | Caritasspiritistcenter.org

...ica. 99,00 kn 79,20 kn. ˝On me je primio kada nisam imala kamo otići ... Barbie Barbie slavljenica u ukrasnoj kutiji - Igračke ... . On me ne iskorištava, ne povrjeđuje i ne zaboravlja na mene. Ne odnosi se prema meni kao da sam nitko i ništa, ne uzima me zdravo za gotovo i ne čini me nesigurnom…. Slavljenica. 99,00 kn. On me je primio kada nisam imala kamo otići. On me ne iskorištava, ne povrjeđuje i ne zaboravlja na mene. Ne odnosi se prema meni kao da sam nitko i ništa, ne uzima me zdravo za gotovo i ne čini me nesigurnom. Sjeti me se, smije se sa mnom, gleda u mene. Slavljenica ˝On me je ... Knjiga Uzdanje Penelope Douglas | Knjižara Znanje ... . Sjeti me se, smije se sa mnom, gleda u mene. Slavljenica ˝On me je primio kada nisam imala kamo otići. On me ne iskorištava, ne povrjeđuje i ne zaboravlja na mene. Ne odnosi se prema meni kao da sam nitko i ništa, ne uzima me zdravo za gotovo i ne čini me nesigurnom. Sjeti me se, smije se sa mnom, gleda u me...

INFORMACIJA

AUTOR
Douglas,Penelope
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Slavljenica.pdf

OPIS

Slavljenica ˝On me je primio kada nisam imala kamo otići. On me ne iskorištava, ne povrjeđuje i ne zaboravlja na mene. Ne odnosi se prema meni kao da sam nitko i ništa, ne uzima me zdravo za gotovo i ne čini me nesigurnom. Sjeti me se, smije se sa mnom, gleda u mene. Sluša me, štiti, vidi me. Osjećam njegov pogled na sebi tijekom doručka za blagovaonskim stolom, a srce mi brže zakuca kada ga čujem na prilazu pri povratku s posla. Moram to zaustaviti. Ne smije se dogoditi. Sestra mi je jednom zgodom rekla da ne postoji dobar muškarac, a ako pronađeš kojega, vjerojatno nije dostupan. Samo Pike Lawson nije onaj koji je nedostupan. Ja sam takva˝.

Želite li pročitati knjigu?Slavljenica u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Douglas,Penelope. Čitati Slavljenica Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE