Oporavak Rose Gold

Oporavak Rose Gold - Wrobel, Stephanie | Caritasspiritistcenter.org

...k Rose Gold - Patty i Rose Gold Watts osamnaest su godina provele u raznim bolnicama, noseći se s nebrojenim dijagnozama - ili, bolje rečeno, nedostatkom dijagnoza ... Stephanie Wrobel: Oporavak Rose Gold | ZUZI Shop | krimić|knjiga ... ... ROSE GOLD iskače s vozačkoga mjesta. Visoka je praktički metar i pol i izgleda minijaturno pokraj tog velikog kombija. Neka dvadesettrogodišnja žena zamijenila je onu krakatu tinejdžericu koju sam... Oporavak Rose Gold je odlična knjiga autora Stephanie Wrobel. Knjiga pod nakladom Vorto Pa ... Oporavak Rose Gold - S. Wrobel - Knjižara Ljevak ... . Knjiga pod nakladom Vorto Pa...

INFORMACIJA

AUTOR
Wrobel, Stephanie
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Oporavak Rose Gold.pdf

OPIS

Oporavak Rose Gold Patty i Rose Gold Watts osamnaest su godina provele u raznim bolnicama, noseći se s nebrojenim dijagnozama – ili, bolje rečeno, nedostatkom dijagnoza – i strepeći za život Rose Gold. Dok je Patty razbijala glavu pitajući se što nije u redu s njezinom kćeri, Rose Gold je povraćala sve što bi pojela, bila prikopčana na cjevčicu za hranjenje, puštala da je odvlače na operacije, te naposljetku postala preslaba da uopće hoda… No ispostavilo se da je Patty tek izvanredno dobra lažljivica. Poslije pet godina provedenih u zatvoru, Patty je naposljetku slobodna i jedino što želi je ostaviti prošlost daleko iza sebe, jednom zauvijek pomiriti se s kćeri koja je svjedočila protiv nje i brinuti se za novorođenog unuka. Kad Rose Gold pristane da se majka useli s njom u kuću koju je upravo kupila, čini se da je njihov odnos konačno na putu da zacijeli. Jer Rose Gold je tako dugo čekala da joj se majka vrati. No je li Rose Gold i dalje ona podložna djevojčica kakva je nekoć bila, koja čini sve što njezina majka od nje traži? A je li Patty još onako nepokolebivo odlučna izravnati račune s kćeri? “Oporavak Rose Gold” nevjerojatno je napeta priča o opsesiji, pomirenju i osveti, psihološki dvoboj ličnosti koje pod površinom ljubavi skrivaju mračne tajne o kakvima se rijetko pripovijeda.

Želite li pročitati knjigu?Oporavak Rose Gold u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Wrobel, Stephanie. Čitati Oporavak Rose Gold Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE