Postoji jedan drugi svijet

Postoji jedan drugi svijet - Frossard,André | Caritasspiritistcenter.org

... Postoji jedan drugi svijet André Frossard, autor brojnih bestselera, francuski publicist, novinar i član prestižne Francuske akademije, nadovezuje se na autobiografsku knjigu Bog postoji, ja sam ga susreo, duhovnu ispovijest dramatičnoga obraćenja koja je izazvala veliku svjetsku pozornost ... Drugi svijet. "Spasi me!" — odzvanjalo je niskom… | by Oko... | Medium ... . Knjiga Postoji jedan drugi svijet u prijevodu Lidije Paris dostupna je u svim knjižarama Verbum kao i putem web knjižare Verbum.hr, a o njoj možete saznati više na linku ovdje. novo. Opis oglasa. Postoji jedan drugi svijet, A. Frossard, Verbum. Knjiga Postoji jedan drugi svijet u prijevodu Lidije Paris dostupna je u svim knjižarama Verbum kao i putem web knjižare Verbum ... Vijesti | Slobodna Bosna ... .hr, a o njoj možete saznati više na linku ovdje. novo. Opis oglasa. Postoji jedan drugi svijet, A. Frossard, Verbum. Knjiga Postoji jedan drugi svijet u prijevodu Lidije Paris dostupna je u svim knjižarama Verbum kao i putem web knjižare Verbum...

INFORMACIJA

AUTOR
Frossard,André
DIMENZIJA
8,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Postoji jedan drugi svijet.pdf

OPIS

U knjizi Postoji jedan drugi svijet André Frossard, autor brojnih bestselera, francuski publicist, novinar i član prestižne Francuske akademije, nadovezuje se na autobiografsku knjigu Bog postoji, ja sam ga susreo, duhovnu ispovijest dramatičnoga obraćenja koja je izazvala veliku svjetsku pozornost. Naime, izvještaj o njegovu naglu obraćenju pobudio je zanimanje mnogih čitatelja koji su željeli znati što se dalje događalo s nekim tko je imao takvo snažno duhovno iskustvo. Stoga autor na ovim stranicama progovara o najvažnijemu događaju svojega života iz nove perspektive, s pozicije zreloga čovjeka i kršćanina, ali i o životu nakon obraćenja koji uključuje i bol zbog smrti vlastite djece. Suočavajući se s osobnim iskustvom patnje, on ne dopušta da ga obuzmu pesimizam i očaj, nego svjedoči živu vjeru u „drugi svijet”. Pišući specifičnim stilom protkanim humorom, daje snažno svjedočanstvo nade ističući kako vjeruje i zna da ljudsko biće dolazi iz ljubavi te da se kroz patnju i smrt toj ljubavi vraća.

Želite li pročitati knjigu?Postoji jedan drugi svijet u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Frossard,André. Čitati Postoji jedan drugi svijet Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE