Basne – čarobne priče sa poukom

Basne – čarobne priče sa poukom

...vih korica nalaze se priče koje najmlađe uče o važnosti prijateljstva i pomaganju drugima, pružaju odgovore na česte moralne dileme, ali prije svega donose zanimljive priče s poukom ... Basne za djecu - Lukin portal za djecu ... . Među njima su i basne - kratke, sažete umotvorine, obavezno sa poukom. II►BASNE - ČAROBNE PRIČE S POUKOM Barcode: 9789538129469 Dimenzije: 24,5 x 24,5 cm Br.str Unutar ovih korica nalaze se priče koje najmlađe uče o važnosti prijateljstva i pomaganju drugima, pružaju odgovore na česte moralne dileme, ali prije svega donose zanimljive priče s poukom. Unutar ovih korica nalaze se priče koje najmlađe uče o važnosti prijateljstva i pomaganju drugima, pružaju odgovore na česte moralne dileme, ali prije svega ... Sliko-preporuka - basne: čarobne priče s poukom ... . Unutar ovih korica nalaze se priče koje najmlađe uče o važnosti prijateljstva i pomaganju drugima, pružaju odgovore na česte moralne dileme, ali prije svega ...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Basne – čarobne priče sa poukom.pdf

OPIS

Unutar ovih korica nalaze se priče koje najmlađe uče o važnosti prijateljstva i pomaganju drugima, pružaju odgovore na česte moralne dileme, ali prije svega donose zanimljive priče s poukom. Brojne ilustracije pomažu djetetu pratiti priču, a zbog onih znatiželjnih koji tek počinju slovkati tekst je pisan VELIKIM TISKANIM SLOVIMA. Ponos kada djete samo uspije pročitati tekst kod njega učvršćuje samopouzdanje, ali važnost priča s poukom je i u tome što pomažu djeci bolje razumjeti svijet oko sebe i ujedno razviti osjećaj za pravdu i pomaganje drugima u nevolji.

Želite li pročitati knjigu?Basne – čarobne priče sa poukom u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Basne – čarobne priče sa poukom Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE