Povijest Europe

Povijest Europe - Black,Jeremy | Caritasspiritistcenter.org

... je igrala u svjetskoj povijesti mnogo važniju ulogu nego što bi se to očekivalo od njezinog ne odveć brojnog stanovništva ili veličine ... Ekonomska Povijest Europe 20. Stoljeća... | Abrakadabra web shop ... . Grci i Rimnjani kolonizirali su velike dijelove sjeverne Afrike i zapadne Azije, a od 15. stoljeća naovamo... Povijest Europe opisuje povijesti naseljavanje ljudi Europskog kontinenta, djelatnosti ljudi, povijest naroda i zemalja od god pretpovijesno doba s prvim naseljima između 45.000 i 25.000 g. pr. Povijest.hr. Tiskano izdanje. Na da ... Povijest Europe od seobe naroda do 16. stoljeća | Hrvatski povijesni... ... .000 i 25.000 g. pr. Povijest.hr. Tiskano izdanje. Na da...

INFORMACIJA

AUTOR
Black,Jeremy
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Povijest Europe.pdf

OPIS

Europska povijest je nasilna, dramatična i iznimno kontradiktorna. Kontinent je svjedočio razornim bitkama, usponu i padu carstava, neuračunljivim vladarima i religijskim ratovima, ali i kulturnim buđenjima, sjajnim izumima i postignućima, i ideološkim pokretima koji su promijenili svijet. Autor Jeremy Black kreće na putovanje kroz golema prostranstva europske povijesti, istražujući događaje tako različite kao pad Rimskog Carstva, širenje Crne smrti i Francuska revolucija. Okuplja raznolike niti povijesti u jasnom i konciznom narativu, od rađanja minojske civilizacije do tragedije dva svjetska rata.

Želite li pročitati knjigu?Povijest Europe u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Black,Jeremy. Čitati Povijest Europe Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE