Zaha Hadid – Mali ljudi, Veliki snovi

Zaha Hadid – Mali ljudi, Veliki snovi - Sanchez Vegara, Maria Isabel | Caritasspiritistcenter.org

...jamo vam svjetski poznati serijal slikovnica Mali ljudi, veliki snovi, konačno u hrvatskom prijevodu! Što je David Bowie u svijetu glazbe, to je Zaha Hadid u svijetu arhitekture ... Mali ljudi, veliki snovi: Zaha Hadid - M. Sanchez Vegara, A. Amar ... . U dobi od sedam godina Zaha je već dizajnirala vlastitu odjeću i pokućstvo svoje sobe. U dobi od sedam godina Zaha Hadid već je oblikovala vlastitu odjeću i pokućstvo svoje sobe. Ubrzajmo na 40 godina poslije i Zaha je, služeći se snagom računalnog inženjerstva, izmijenila lice arhitekture Budite prvi koji će recenzirati "MALI LJUDI, VELIKI SNOVI: ZAHA HADID" Otkaži odgovor. U dobi od sedam godina Zaha Hadid već je oblikovala vlastitu odjeću i pokućstvo svoje sobe. Ubrzaj ... Mali ljudi, VELIKI SNOVI ... . U dobi od sedam godina Zaha Hadid već je oblikovala vlastitu odjeću i pokućstvo svoje sobe. Ubrzaj...

INFORMACIJA

AUTOR
Sanchez Vegara, Maria Isabel
DIMENZIJA
9,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Zaha Hadid – Mali ljudi, Veliki snovi.pdf

OPIS

Zaha Hadid – knjiga iz nove, inspirativne serije knjiga Mali ljudi, VELIKI SNOVI! U dobi od sedam godina Zaha Hadid već je oblikovala vlastitu odjeću i pokućstvo svoje sobe. Ubrzajmo na 40 godina poslije i Zaha je, služeći se snagom računalnog inženjerstva, izmijenila lice arhitekture, projektirajući zgrade koje prkose gravitaciji. Na kraju ove inspirativne priče o životu matematičarke, umjetnice i arhitektice, pronaći ćete životopis s obiljem podataka i fotografija.

Želite li pročitati knjigu?Zaha Hadid – Mali ljudi, Veliki snovi u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Sanchez Vegara, Maria Isabel. Čitati Zaha Hadid – Mali ljudi, Veliki snovi Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE