Trening s agresivnom djecom

Trening s agresivnom djecom - Petermann | Caritasspiritistcenter.org

...žaja: Izražajni oblici i tijek; Dijagnostika; Tumačenje uzroka; Koncepcija treninga; Individualni trening; Grupni trening; Savjetovanje roditelja i obitelji; Kontrola učinaka; Prijenos pristupa na druga područja; Rječnik; Literatura; Kazalo pojmova ... 2007-05-03 Rad nastavnika s agresivnom djecom Pored rada na... ... . Edukacija - Trening s agresivnom djecom. Psihološki trening s agresivnom djecom". Cilj projekta je savjetodavni rad stručnjaka psihologa s djecom osnovnoškolske dobi koja imaju problema s agresivnošću kao i njihovim roditeljima te prevencija nasilja među rizičnim učenicima s osječkog područja. 9789531913829. Naziv. Trening s agresivnom djecom + CD. Autor. Franz Petermann, Ulrike Petermann. Budite prvi koji će recenzirat ... PDF Trening s agresivnom djecom ... . 9789531913829. Naziv. Trening s agresivnom djecom + CD. Autor. Franz Petermann, Ulrike Petermann. Budite prvi koji će recenzirat...

INFORMACIJA

AUTOR
Petermann
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Trening s agresivnom djecom.pdf

OPIS

Ova knjiga postoji već više od “polovine života praktičara”. U 27 godina od prvog izdanja godine 1978., nijedna tema kliničke dječje psihologije i dječje psihoterapije nije tako jako odredila znanstvenu raspravu kao što je traženje uzroka dječje agresije i razvoj optimalnih postupaka liječenja. Kao pristup liječenju agresivne djece i njihovih obitelji izabrali smo dječju terapiju ponašanja i savjetovanje roditelja, dakle od početka jedan dvotračni postupak. Taj pristup se održao tijekom godina, iako su obiteljsko-terapijski koncepti uvijek iznova navodili da mogu puno direktnije i jednostavnije riješiti probleme. Nažalost, terapijska stvarnost izgleda potpuno drugačije: agresivno ponašanje stabilan je poremećaj ponašanja, koji se već i u djetinjstvu jako teško mijenja. Knjiga koja je pred vama isprobana je zbirka materijala koji su tijekom godina, a i u ovom izdanju, aktualizirani korak po korak. Aktualizirano znači da su pri planiranju elemenata terapije uvažavani novi znanstveni rezultati o uzrocima agresivnog ponašanja. To znači i da us materijali za praktičan rad s djecom i obiteljima dalje razvijani u skladu s vremenom.

Želite li pročitati knjigu?Trening s agresivnom djecom u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Petermann. Čitati Trening s agresivnom djecom Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE