Projektni menadžment

Projektni menadžment - Baljkas, Stipe | Caritasspiritistcenter.org

...ni menadžer (na hrvatskom često: voditelj projekta) je profesionalac na polju projektnog menadžmenta ... Projektni menadzment ... . Oni imaju odgovornost planiranja i izvedbe bilo kakvog projekta, kao oni koji se odnose na građevinsku industriju, arhitekturu ili razvoj softwarea. Program Projektni menadžment. Upravljanje projektima predstavlja kompleksnu, procesno orjentisanu, metodologiju za koju je potrebno pre svega znanje i iskustvo pojedinca koji projektom upravlja. Projektni menadžment i projekat- definisanje. ¢ Strategijska selek ... Projektni menadžment - CROSBI ... . Projektni menadžment i projekat- definisanje. ¢ Strategijska selek...

INFORMACIJA

AUTOR
Baljkas, Stipe
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Projektni menadžment.pdf

OPIS

Mišljenja sam da je knjiga izvrsno djelo ne samo iz područja projektnog menadžmenta već i na njega naslonjenoga organizacijskog menadžmenta.Projektni menadžment je obrađen iz svih relevantnih aspekata: strateškog, procesnog, organizacijskog, ekonomskog, sociološkog, kadrovskog itd. Bogato citatima, djelo obiluje vlastitim razmišljanjima autora koja upućuju ne samo na njihovu sposobnost da smisleno obuhvate tu zahtjevnu cjelinu već i njezinu praktičnost. Sadržaj vodi čitatelje do novih i za njih primjenjivih spoznaja. Kjniga ima veliku praktičnu vrijednost i zbog toga bi mogla imati i međunarodnu važnost.

Želite li pročitati knjigu?Projektni menadžment u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Baljkas, Stipe. Čitati Projektni menadžment Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE