Na nebu izumi nadahnuti prirodom

Na nebu izumi nadahnuti prirodom - Evans, Harriet | Caritasspiritistcenter.org

...više i pusti mašti na volju. Otkrij kako je priroda nadahnula neke velike izume, od prvog aviona braće Wright do vlaka-metka Eijija Nakatsua ... Na nebu ... . Dok slavimo nebeska bića, upoznat ćeš ptice nevjerojatnih sposobnosti, čudesne šišmiše i stabla koja žive poput obitelji. Goncalo Viana, Harriet Evans. Na nebu - izumi nadahnuti prirodom. Na blogu možete pronaći osvrte i preporuke slikovnica i knjiga za djecu koje smatram korisnim i koje čitam svom djetetu ili u radu s djecom. Nadam se da će vam čitanje bloga biti korisno i da ćete vi i vaši mališani pronaći nešto za sebe. Budite pr ... NA NEBU - Izumi nadahnuti prirodom ... . Nadam se da će vam čitanje bloga biti korisno i da ćete vi i vaši mališani pronaći nešto za sebe. Budite pr...

INFORMACIJA

AUTOR
Evans, Harriet
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Na nebu izumi nadahnuti prirodom.pdf

OPIS

IZUMI NADAHNUTI PRIRODOM Kad izmišljaju izume, znanstvenici se često ugledaju u prirodu. Saznaj više i pusti mašti na volju. Otkrij kako je priroda nadahnula neke velike izume, od prvog aviona braće Wright do vlaka-metka Eijija Nakatsua. Dok slavimo nebeska bića, upoznat ćeš ptice nevjerojatnih sposobnosti, čudesne šišmiše i stabla koja žive poput obitelji. Prouči prirodni svijet i svijet ljudi, od pčelinjeg plesa do kamera za istraživanje dubokog svemira.

Želite li pročitati knjigu?Na nebu izumi nadahnuti prirodom u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Evans, Harriet. Čitati Na nebu izumi nadahnuti prirodom Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE