Dobro jedi i ostani živ

Dobro jedi i ostani živ - Kulier, Ignac | Caritasspiritistcenter.org

...bro jedi i ostani živ, dr.sc. Ignac Kulier Knjiga o zdravoj prehrani našeg nutricionista dr ... Hajdučke Vrleti Blidinje - Dobro Slaži I Ostani Živ ... . Ignaca. Vrlo dobro. Previous Post. Neprijatelj br. Dobro jedi i ostani živ! KOMPANIJE: U pandemijskoj godini ostvarili REKORDAN PRIHOD, povećali broj radnika i sada planiraju... Prije 18 min0. Hronika. NENAD PERiŠ, OTAC NESTALOG SPLIĆANINA NE GUBI NADU: "Molim Boga da bude živ, spreman sam na svaku ISTINU, ali..." Dobro jedi i ostani živ. Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Pre ... Završena XII. manifestacija Dobro slaži i ostani živ | Kamenjar ... ..." Dobro jedi i ostani živ. Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom Knjiga obuhvaća seriju popularno pisanih članaka na temu hrane i prehrane objavljenih u dn...

INFORMACIJA

AUTOR
Kulier, Ignac
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Dobro jedi i ostani živ.pdf

OPIS

Hrana liječi, hrana ubija. Knjiga je nastala na temelju objavljenih članaka u razdoblju od 1997-99. i predstavlja autorov pogled na temu prehrane. Posebno su nam zanimljiva poglavlja o genetskim prehrambenim proizvodima koja sve više pobuđuju pozornost javnosti a i sama knjiga je pisana kao edukativni materijal. Autor je poznat kao profesionalni nutricionista i njegovi stavovi su važan doprinos znanosti o prehrani.

Želite li pročitati knjigu?Dobro jedi i ostani živ u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Kulier, Ignac. Čitati Dobro jedi i ostani živ Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE