Razvijte vođu u sebi

Razvijte vođu u sebi - Maxwell, John C. | Caritasspiritistcenter.org

...n s. maxwell razvijte vođu u SEBI broj stranica: 128 format: 12 X 20 cm uvez: meki ... (PDF) Rukovodeća uloga ravnatelja u školi ... . Razvijte vođu u sebi knjiga je namijenjena svima onima koji se nalaze na položaju koji zahtijeva vodstvo- od direktora, menadžera, roditelja do učitelja. Ponuda trgovine Bazzar za proizvod Razvijte vođu u sebi - Maxwell, John C.. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine. Razvijte vođu u sebi - John C. Maxwell. Razvijte vođu u sebi knjiga je namijenjena svima onima koji se nalaze n ... Preuzmite knjigu "Razvijte vođu u sebi - John C. Maxwell" besplatno... ... . Maxwell. Razvijte vođu u sebi knjiga je namijenjena svima onima koji se nalaze na položaju koji zahtijeva vodstvo- od ...

INFORMACIJA

AUTOR
Maxwell, John C.
DIMENZIJA
8,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Razvijte vođu u sebi.pdf

OPIS

Razvijte vođu u sebi knjiga je namijenjena svima onima koji se nalaze na položaju koji zahtijeva vodstvo- od direktora, menadžera, roditelja do učitelja. Autor knjige polazi od toga da se ključ svakog uspjeha bilo kojeg pothvata krije u sposobnosti uspješnog vođenja drugih ljudi. Istražujući razlike između različitih načina vodstva John C. Maxwell izlaže načela kako nadahnuti, potaknuti i utjecati na druge ljude. Ta se načela mogu primjeniti u bilo kojoj organizaciji te dovesti do pozitivne promjene. Autor nadalje pokazuje kako razvijati viziju, vrijednost, utjecaj i poticaj koji se zahtijevanju od uspješnih vođa i u okviru toga, kroz niz praktičnih savjeta , usmjerava kako od “osrednjeg menadžera” postati “meandžer-vođa”.

Želite li pročitati knjigu?Razvijte vođu u sebi u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Maxwell, John C.. Čitati Razvijte vođu u sebi Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE