Meditacije

Meditacije - Gawain, Shakti | Caritasspiritistcenter.org

...ekatere vrste meditacije (npr. transcendentalna meditacija) ne vključujejo nobene koncentracije niti nobenega razmišljanja, temveč temeljijo na prostem, naravnem umirjanju brez posebnega truda s ... Razumijevanje meditacije ... ... Meditacija je donekle pogrešan izraz, jer u običnom govoru znači razmišljanje, udubljivanje u problem, dok je u terapijskom smislu cilj meditacije ovladati umom i usredotočiti ga, tako da »oslobađa čovjeka... Cilj meditacije ... Učinki meditacije | Svetloba.si ... ... Cilj meditacije ...

INFORMACIJA

AUTOR
Gawain, Shakti
DIMENZIJA
1,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Meditacije.pdf

OPIS

kreativna vizualizacija i vježbe meditacije kojima ćete obogatiti svoj životOvo je treća knjiga Shakti Gawain, autorice “Kreativne vizualizacije” i “Živjeti u svjetlosti”, prevedena na hrvatski jezik. Priručnik sadrži najpopularnije meditacijske i vizualizacijske tehnike. Okupljeni i tiskani materijali nastali su transkripcijom s četiri autoričine kazete s meditacijama: Družite se sa svojim unutarnjim vodičem, Muško i žensko u vama, Otkrijte svoje unutarnje dijete, te Izrazite svoju kreativnost. Svaka vježba ima uvod i diskusiju, a potom čitatelj ulazi u određenu meditaciju.

Želite li pročitati knjigu?Meditacije u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Gawain, Shakti. Čitati Meditacije Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE