Harry Potter i red Feniksa

Harry Potter i red Feniksa - Rowling, J. K. | Caritasspiritistcenter.org

...otter i Red feniksa peta je knjiga iz serije romana o Harryju Potteru autorice J ... HARRY POTTER I RED FENIKSA - Begen | knjiga | Fantastika ... . K. Rowling. Knjiga je u svom engleskom orginalu objavljena 21. lipnja 2003. u Ujedninjenom Kraljevstvu, SAD-u, Kanadi, Australiji i nekim drugim zemljama pa tako i u Hrvatskoj. U prvom je danu u SAD-u i Ujedinjenom Kraljevstvu prodano sedam milijuna kopija. Knjiga ima 38 poglavlja i otprilike 255 tisuća riječi. 5. travnja 2006. Warner Brothers objavio je da će peti film istog naziva biti premijerno ... H ... 5. Harry Potter i red Feniksa - My Video's ... . Warner Brothers objavio je da će peti film istog naziva biti premijerno ... Harry Potter i Red feniksa (eng. Harry Potter and the Order of Phoenix) je fantasy film iz 2007. godine koji je režirao David Yates, a distribuirao Warner Bros. Pictures. Temelji se na istoimenom romanu J. K. Rowling iz 2003. godine. Harry Potter i Red feniksa. Nakon što se herojski natjecao na Tromagijskom turniru i uz to posvjedočio povratku lorda Vold...

INFORMACIJA

AUTOR
Rowling, J. K.
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Harry Potter i red Feniksa.pdf

OPIS

Nakon što se herojski natjecao na Tromagijskom turniru i uz to posvjedočio povratku lorda Voldemorta, Harry Potter privukao je neželjenu pažnju čarobnjačkog tabloida Dnevni prorok, koji koristi svaku priliku da mu se izruguje i baca sumnja na njegove riječi i djela. Ta se sjenka nepovjerenja nadvila i nad Dumbledorea, te će Ministarstvo magije poslati svoju gnjusnu predstavnicu da preuzme kontrolu nad najpoznatijom školom vještičarenja i čarobnjaštva, Hogwartsom. Peta će godina u Hogwartsu stoga započeti nizom katastrofa, a za Harryja će biti najteža činjenica što mu se čini da su ga tijekom ljeta izbjegavali i njegovi najbolji prijatelji. Kad mu se učini da je potpuno sam i napušten, na scenu će stupiti Red feniksa, skupina neobičnih i ekscentričnih čarobnjaka, u čije će ruke morati staviti vlastiti život i pridružiti se njihovoj borbi protiv Voldemorta… Harry Potter i Red feniksa donosi više uzbuđenja no ikad, a Harryjev će svijet postati mračniji i napetiji no što ste mogli očekivati.

Želite li pročitati knjigu?Harry Potter i red Feniksa u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Rowling, J. K.. Čitati Harry Potter i red Feniksa Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE