Anne od zelenih zabata

Anne od zelenih zabata - Montgomery, Lucy Maude | Caritasspiritistcenter.org

...e siroče koja je zabunom poslana srednjovječnom bratu i sestri na obiteljsku farmu u Kanadi ... Anne of Green Gables (2016) - Srpski titl - 240462 - Titlovi.com ... . Matthew i Marilla su željeli dječaka kako bi im pomogao na velikom imanju pa Anne mora dati sve od sebe kako je ne bi vratili u sirotište. No, svojom vedrinom i iznimnom inteligencijom će preporoditi i... II►ANNE OD avonlee i ZELENIH ZABATA - Montgomery, Lucy Maude Knjiga je očuvana. U cijenu nije uključena poštarina. Director: John Kent Harrison. Starring: Ella Ballentine, Sara Botsford, Martin Sheen and ot ... Anne od zelenih zabata (Anne of Green Gables, 1985) - Serija ... . Director: John Kent Harrison. Starring: Ella Ballentine, Sara Botsford, Martin Sheen and others. Gledaj Anne of Green Gables sa prevodom online HD. Kasne su 1870-e na predivnom otoku Princa Edwarda...

INFORMACIJA

AUTOR
Montgomery, Lucy Maude
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Anne od zelenih zabata.pdf

OPIS

Anne i knjige o njoj iznimno su popularne u svijetu, tako da danas postoji niz klubova Anne od zelenih zabata. Sama autorica Lucy Maude Montgomery govorila je o Anne: «Smatrala sam da bi djevojke mogle biti takve kao Anna. Pisali su mi djedovi i bake, školska djeca i studenti , prekaljeni pioniri iz australskog buša, djevojke iz Indije, misionari iz Kine, redovnice iz usamljenih samostana i svi su bili oduševljeni Annom i njenim nasljednicama».

Želite li pročitati knjigu?Anne od zelenih zabata u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Montgomery, Lucy Maude. Čitati Anne od zelenih zabata Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE