Dijamantni faraon

Dijamantni faraon - Krmpotić, Vesna | Caritasspiritistcenter.org

...e u VBZ online knjižari poznati naslov Dijamantni faraon autora Krmpotić, Vesna ... Krmpotić Vesna: Dijamantni faraon - Antikvarijat Biblos ... . Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! ...Dijamantni faraon otkriva se kao jedan od zaštitnih znakova Vesne Krmpotić. Kao Europljanka koja je duhovno putovanje identificirala s fizičkim, napajajući se ponajprijemitologijama drevnog Egipta i Indije, Vesna Krmpotić na različite načine i u različitim formama svjedoči o svijetu koji je jedan i jedinstven. 172 stranica Tvrdi uvez. Cijena poziva obračunava se sukladno cjeniku: Fiksna ... Dijamantni faraon (1981 edition) | Open Library ... . 172 stranica Tvrdi uvez. Cijena poziva obračunava se sukladno cjeniku: Fiksna mreža: 0,12kn/min Dijamantni faraon: antologija središnjeg glasa Ova je knjiga amalgam stvoren od putopisnih i esej...

INFORMACIJA

AUTOR
Krmpotić, Vesna
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Dijamantni faraon.pdf

OPIS

Poslije toliko knjiga i toliko putovanja (kao i da knjige nisu putovanja!), poslije svih zbirki stihova, pripovijednih, esejističkih i drugih naslova, Dijamantni faraon otkriva se kao jedan od zaštitnih znakova Vesne Krmpotić.Kao Europljanka koja je duhovno putovanje identificirala s fizičkim, napajajući se ponajprije mitologijama drevnog Egipta i Indije, Vesna Krmpotić na različite načine i u različitim formama svjedoči o svijetu koji je jedan i jedinstven. U slučaju Dijamantnog faraona, pitanje žanrovskog određenja gotovo je suvišno: jer u njemu se zbrajaju priča i putovanje, a možda najviše pjesništvo i mudrost autorice koja svoju mladost krijepi na najstarijim izvorima. I ova knjiga, kao i sve koje je potpisala Vesna, nije ništa više – ali ni manje – nego biografija duše, tekst koji se kao kakva premetaljka može čitati sprijeda i straga, slijeva i zdesna, a da se ne gubi smisao i da se, rujući naizgled po površini, dospije do vratolomnih dubina. Vesna Krmpotić je već davno jedna od karijatida hrvatske književnosti.

Želite li pročitati knjigu?Dijamantni faraon u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Krmpotić, Vesna. Čitati Dijamantni faraon Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE