Harry Potter i plameni pehar

Harry Potter i plameni pehar - Rowling, J. K. | Caritasspiritistcenter.org

...tter i Plameni pehar četvrta je od sedam knjiga spisateljice J ... Harry Potter i plameni pehar - Antikvarijat Bono ... . K. Rowling. 2000. godine knjiga je osvojila nagradu Hugo. Po Harryja dolazi obitelj Weasley da bi prespavao ostatak ljetnih praznika kod njih te da prisustvuje Metlobojskom prvenstvu: Irci protiv Bugara. HARRY POTTER I PLAMENI PEHAR GLAVA PRVA Kuća obitelji Riddle U Little Hangletonu još su je nazivali "kućom obitelji Riddle", iako Riddleovih u njoj nije bilo… Potter. I Plameni pehar. GLAVA PRVAKua obitelji Riddle. Harry Potter ... Harry Potter i plameni pehar - Joanne K. Rowling - Google Книги ... . I Plameni pehar. GLAVA PRVAKua obitelji Riddle. Harry Potter i plameni pehar - Dok čitav čarobnjač...

INFORMACIJA

AUTOR
Rowling, J. K.
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Harry Potter i plameni pehar.pdf

OPIS

Pred kraj još jednih otužnih ljetnih praznika, Harryja Pottera će iz jezivog sna prenuti oštra bol na čelu, baš na mjestu njegova čuvenog ožiljka. No njegova će zabrinutost nestati pred uzbuđenjem zbog najvećeg događaja sezone – velikog metlobojskog kupa! Harry i obitelj Weasleyevih uputit će se na borilište, zajedno s gotovo cijelim čarobnjačkim pukom, ali umjesto veselja i sporta dočekat će ih mučki napad Smrtonoša… Kad se Harry vrati u Hogwarts, tamo će ga dočekati novost o još jednom velikom događanju – natjecanju triju čarobnjačkih škola. U strahu od novih nevolja, profesori će pokušati poduzeti sve mjere opreza, no naravno da neće sve ići glatko… Četvrta godina školovanja u Hogwartsu, najpoznatijoj školi čarobnjaštva i vještičarenja, donijet će Harryju – a i svima koji posegnu za ovom knjigom – više opasnih uzbuđenja nego ijedna prethodna.

Želite li pročitati knjigu?Harry Potter i plameni pehar u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Rowling, J. K.. Čitati Harry Potter i plameni pehar Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE