Vremeplovom do mature, priručnik za pripremu mature 2018.

Vremeplovom do mature, priručnik za pripremu mature 2018. - Dujmović Markusi, Dragica | Caritasspiritistcenter.org

...ik Vremeplovom do mature, autorskog tima predvođenog dr ... Priručnici za maturu - Dodatni materijali - Udžbenici ... ... Vremeplovom do mature - Njuskalo.hr ... ik Vremeplovom do mature, autorskog tima predvođenog dr. sc. Dragicom Dujmović Markusi, pisan je za obje ispitne razine - višu i osnovnu, a sastavljen je od triju velikih cjelina. Prvim dvjema, Književnost i Hrvatski jezik, pripremite se za polaganje ispita, a trećom cjelinom - Školski esej služite se za pisanje školskoga eseja. Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Vremeplovom do mature, priručnik za priprem...

INFORMACIJA

AUTOR
Dujmović Markusi, Dragica
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Vremeplovom do mature, priručnik za pripremu mature 2018..pdf

OPIS

Vremeplovom do mature, priručnik za pripremu mature 2018 Dragica Dujmović Markusi Sandra Rossetti-Bazdan Vedrana Močnik Priručnik sadrži pripreme za polaganje ispita i pisanje eseja;Priručnik obrađuje teoriju i povijest književnosti, jezične sadržaje te razrađuje primjere kako napisati školski esej. Budući da se pisanje eseja na državnoj maturi vrednuje s 50% bodova, pisanju eseja posvećena je zasebna cjelina. U sve cjeline uključeni su i testovi kako bi učenici mogli provjeriti naučeno, a na kraju se nalazi ogledni ispit (tzv. probni ispit) namijenjen provjeri znanja.

Želite li pročitati knjigu?Vremeplovom do mature, priručnik za pripremu mature 2018. u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Dujmović Markusi, Dragica. Čitati Vremeplovom do mature, priručnik za pripremu mature 2018. Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE