Harry Potter i Princ miješane krvi

Harry Potter i Princ miješane krvi - Rowling, J. K. | Caritasspiritistcenter.org

...Potter i Princ miješane krvi pušten je u prodaju 16 ... Harry Potter i Princ miješane krvi - She ... . srpnja 2005. To je šesti roman iz serije o Harryju Potteru. Radnja se odvija tijekom Harryjeve šeste godine školovanja u Hogwartsu. U prva 24 sata samo je u SAD-u prodano 6.9 milijuna primjeraka knjige i tako je HP6 postao najbrže prodavana knjiga u povijesti. Kasnije je taj rekord oborila sedma knjiga, Harry Potter i Darovi smrti. Harry Potter i Princ miješane krvi ( eng. Harry Potter and the Half-Blood Prince) je fantasy ... Harry Potter i princ miješane krvi TU autora J. K. Rowling ... ... . Harry Potter and the Half-Blood Prince) je fantasy film iz 2009. godine koji je režirao David Yates, a distribuirao Warner Bros. Pictures ., te se temelji na istoimenom romanu J. K. Rowling iz 2005. godine. Film, koji je šesti u serijlu o Harry Potteru, napisao je Steve Kloves, a producirali su ga David ... Dok Harry Potter započinje šestu godinu u školi magije Hogwarts, otkriva staru knjigu označenu kao „vlasništvo p...

INFORMACIJA

AUTOR
Rowling, J. K.
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Harry Potter i Princ miješane krvi.pdf

OPIS

Dok se Harry, Ron i Hermiona spremaju za šestu godinu školovanja u Hogwartsu, Red feniksa i Dumbledore nastavljaju bitku protiv sila zla i smrtonoša koji otvoreno teroriziraju svijet čarobnjaka. Ubojstva, nestanci, diverzije i ukleti ljudi postali su sasvim uobičajene pojave, a čak ni polaznici Hogwartsa (koji svi smatraju najsigurnijim mjestom) nisu potpuno sigurni od napada Voldemortovih pristaša. A s početkom nove školske godine i u Hogwartsu se zbivaju velike promjene: stiže novi profesor, dva predmeta dobivaju nove predavače, a učenici šeste godine imaju priliku polagati aparaciju. Tijekom bremenitih vremena profesori i polaznici pokušavaju održati prividan mir i sve teče uobičajenim čarobnjačkim redom. Bude se nove simpatije, Harry se ponovno zaljubljuje, a ljubavne komplikacije ne muče samo njega, već i njegove prijatelje. No situacija je sve teža.

Želite li pročitati knjigu?Harry Potter i Princ miješane krvi u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Rowling, J. K.. Čitati Harry Potter i Princ miješane krvi Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE