Što nam tijelo govori?

Što nam tijelo govori? - Navarro, Joe | Caritasspiritistcenter.org

...to nam tijelo govori? 3. zapovijed: Naučite prepoznati i dekodirati univerzalno neverbalno ponašanje ... Što Vam tijelo govori? | Видео ... . Neki od tjelesnih signala smatraju se Što nam tijelo govori? 6. OKVIR: NOS ZA NEVOLJU U najvažnije neverbalne znakove za čitanje nečijih misli svrstavaju se promjene u govoru... ŠTO NAM TIJELO GOVORI? knjiga je bivšeg agenta FBI-a koji se specijalizirao za tzv. brzo čitanje ljudi. Joe Navarro, bivši agent FBI-a za protuobavještajnu djelatnost i priznati stručnjak za U knjizi Što nam tijelo govori otkrit ćete: • drevne instinkte preživljavanja koji upravljaju govorom tijela • zašto je... STO NAM TO TIJELO GOVORI.indd 5 12.5.2010 12:52:48. Joe navarro I marvin karlins izdali su I knjigu ... Što Nam Tijelo Govori? Joe Navarro ... ... STO NAM TO TIJELO GOVORI.indd 5 12.5.2010 12:52:48. Joe navarro I marvin karlins izdali su I knjigu Mojoj eni Edyth, koja me blagoslovila svojom ljub...

INFORMACIJA

AUTOR
Navarro, Joe
DIMENZIJA
1,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Što nam tijelo govori?.pdf

OPIS

ŠTO NAM TIJELO GOVORI? knjiga je bivšeg agenta FBI–a koji se specijalizirao za tzv. brzo čitanje ljudi. Joe Navarro, bivši agent FBI-a za protuobavještajnu djelatnost i priznati stručnjak za neverbalno ponašanje, objašnjava kako brzo protumačiti ponašanje ljudi: kako tumačiti osjećaje i ponašanja ili izbjeći prikrivene zamke i prepoznati neiskreno ponašanje. Također ćete naučiti kako govor vašeg tijela može utjecati na mišljenje vašeg šefa, članova obitelji, prijatelja i stranaca. U knjizi Što nam tijelo govori otkrit ćete: • drevne instinkte preživljavanja koji upravljaju govorom tijela • zašto je lice najmanje pogodno mjesto za opažanje nečijih pravih osjećaja • što o raspoloženju i motivima otkrivaju palčevi, stopala i vjeđe • najsnažnije oblike ponašanja koji otkrivaju naše samopouzdanje i istinske osjećaje • jednostavne neverbalne znakove kojima odmah uspostavljate povjerenje • jednostavne neverbalne znakove kojima odmah uspostavljate autoritet. Joe Navarro dvadeset i pet je godina bio specijalni agent FBI-a za protuobavještajnu djelatnost i nadzornik specijaliziran za neverbalnu komunikaciju. Čest je predavač na Sveučilištu Saint Leo i u FBI-u. Marvin Karlins stekao je titulu doktora psihologije na Sveučilištu Princeton i predaje menadžment na Sveučilištu Florida. Autor je 23 naslova, a surađivao je s Joeom Navarrom na knjizi Phil Hellmuth Presents Read ‘Em and Reap.

Želite li pročitati knjigu?Što nam tijelo govori? u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Navarro, Joe. Čitati Što nam tijelo govori? Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE