Kriza, super!

Kriza, super! - Gračner, Mataušić | Caritasspiritistcenter.org

...o. Opis oglasa. KRIZA SUPER ? Vesna Gračner, Mirko Mataušić ... TI-Izdanja - Posts | Facebook ... ... Konferencija Globalna kriza - Super UI - VKFaces ... o. Opis oglasa. KRIZA SUPER ? Vesna Gračner, Mirko Mataušić. Knjiga Kriza, super! nije još jedan priručnik za olako i brzo rješavanje trenutačnih poteškoća, već pratitelj na duže staze koji... KRIZA | EP 01 | Spoznaja. Foto:...

INFORMACIJA

AUTOR
Gračner, Mataušić
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Kriza, super!.pdf

OPIS

Ova je knjiga nastala iz komunikacije autora sa slušateljima emisija “Tražimo istinu” na Hrvatskome katoličkom radiju i s polaznicima brojnih seminara i radionica koje autori drže diljem Hrvatske. Ona je izvrstan putokaz i poticaj čitateljima na komunikaciju sa samima sobom, sa svojim bližnjima i s Riječju. Knjiga Kriza, super! nije još jedan priručnik za olako i brzo rješavanje trenutačnih poteškoća, već pratitelj na duže staze koji čitatelje stavlja pred neophodnost traženja istine o motivima vlastitoga djelovanja, kako bi krize u osobnom životu, u obitelji ili u široj društvenoj zajednici shvatili i upotrijebili za osobni rast i napredak odnosa s drugima.

Želite li pročitati knjigu?Kriza, super! u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Gračner, Mataušić. Čitati Kriza, super! Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE