Čudesna moć hormona

Čudesna moć hormona - Toljan, Sanja | Caritasspiritistcenter.org

...edavanje dr. Sanje Toljan u Pučkom otvorenom učilištu Samobor 21 ... Čudesna moć hormona - Sanja Toljan: knjiga | KorisnaKnjiga.com ... . ožujka 2017. Sanja Toljan, dr med. Čudesna moć hormona. Dr Sanja Toljan, lekarka s dugogodišnjim iskustvom u uravnotežavanju hormona, u ovoj će vam knjizi otkriti sve što treba da znate o svojim hormonima... Čudesna moć hormona. Zdrav život. Šifra artikla: 313319. Dr Sanja Toljan, lekarka s dugogodišnjim iskustvom u uravnotežavanju hormona, u ovoj će vam knjizi otkriti sve što treba da... Dr. Sanja Toljan. Čudesna moć hormo ... ČUDESNA MOĆ HORMONA - Sanja Toljan dr med | Knjižare Vulkan ... ... Dr. Sanja Toljan. Čudesna moć hormo...

INFORMACIJA

AUTOR
Toljan, Sanja
DIMENZIJA
8,8 MB
NAZIV DATOTEKE
Čudesna moć hormona.pdf

OPIS

UPOZNAJTE SVOJE HORMONE I RIJEŠITE SE PROBLEMA UZROKOVANIH HORMONSKOM NERAVNOTEŽOM Izgubite višak kilograma – Zaustavite ispadanje kose – Zaštitite zdravlje srca – Osnažite kosti i mišiće – Prevenirajte degenerativne bolesti – Pobijedite kronični umor i nesanicu – Poboljšajte raspoloženje – Ojačajte slab libido – Učvrstite pamćenje – Izglačajte bore – Izliječite akne Sanja Toljan, dr. med., specijalizirala se za hormonsko nadomjesno liječenje kod svjetski priznatih stručnjaka u Europi i SAD-u. U svom radu primjenjuje napredne metode medicinske struke i uspješno ih prenosi na svoje mnogobrojne pacijente kako bi riješili probleme prouzročene hormonskom neravnotežom, prevenirali bolesti i preuranjeno starenje. Česta je gošća na raznim radionicama i predavanjima, u časopisima, televizijskim i radijskim emisijama kojima je cilj zdravstvena edukacija i promoviranje zdravog načina života. Kroz njenu ordinaciju prošlo je više tisuća pacijenata koji su aktivno krenuli u potragu za zdravljem. Kad su hormoni u ravnoteži, osjećamo se vitalno i zdravo, a izgledamo dobro. No što kad to nije slučaj, kada se ne osjećamo dobro u vlastitom tijelu, kad nas nešto sprječava da uživamo u životu, a organizam zahtijeva da jedemo puno slatkog ili slanog, kad smo stalno umorni, loše spavamo i debljamo se, kad nas muče policistični jajnici, slab libido ili erekcijska disfunkcija? Bez obzira na to koliko imate godina, ako su vaši hormoni u neravnoteži, patit će cijelo tijelo. Sanja Toljan, liječnica s dugogodišnjim iskustvom u uravnoteživanju hormona, u ovoj će vam knjizi otkriti sve što trebate znati o svojim hormonima i jednostavne načine na koje ćete ih dovesti u savršenu hormonsku ravnotežu i zadržati u njoj.

Želite li pročitati knjigu?Čudesna moć hormona u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Toljan, Sanja. Čitati Čudesna moć hormona Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE