Dolje je najbolje

Dolje je najbolje - Brochmann, Nina | Caritasspiritistcenter.org

...e najbolje. Sve što trebaš znati o svom spolovilu ... MILE I PUTNICI - Dolje je bolje* - Listen on Online Radio Box ... . Jezik izdanja: Hrvatski Broj stranica: 280 Uvez: Meki Prevoditelj: Željka Černok Nakladnik: Znanje Godina izdanja: 2018 ISBN... Dolje je najbolje book. Read 432 reviews from the world's largest community for readers. Nevjerojatno je mnogo toga što žene u 21. stoljeću ne znaju o vl... Glazba: Mile KekinTekst: Mile KekinAranžman: Putnici© Dancing Bear Records 2001. Knjiga Dolje je najbolje proizvod je shvaćanja d ... dolje je najbolje - dolje-je-najbolje - Zivim ... . Knjiga Dolje je najbolje proizvod je shvaćanja da očito ...

INFORMACIJA

AUTOR
Brochmann, Nina
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Dolje je najbolje.pdf

OPIS

Nevjerojatno je mnogo toga što žene u 21. stoljeću ne znaju o vlastitom tijelu. Primjerice, zašto neke žene imaju bolne menstruacije? Postoji li himen? Zašto nam nije lako doživjeti orgazam? Koliko vremena imamo za donošenje odluke želimo li imati djecu? Kombinirajući medicinsku znanost s novim istraživanjima, ova knjiga pokriva sve što svaka žena treba znati o svojim spolnim organima i spolnom zdravlju općenito. Ovdje se može naučiti sve o skrivenim tajnama klitorisa, plesu hormona koji upravlja mjesečnicom te o tome kako različite vrste kontracepcije djeluju na naše tijelo. Otkako se pojavila u knjižarama, ova jedinstvena knjiga, prevedena na više od 30 jezika, ne prestaje intrigirati zanimljivošću i aktualnošću svoje tematike. Autorice su na potpuno nov, duhovit i zabavan način ispričale priču o ženskom tijelu i ženskoj seksualnosti, odbacujući pritom zablude i rušeći mitove.

Želite li pročitati knjigu?Dolje je najbolje u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Brochmann, Nina. Čitati Dolje je najbolje Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE