Psihologija pamćenja i učenja -5.izdanje

Psihologija pamćenja i učenja -5.izdanje - Zarevski, P. | Caritasspiritistcenter.org

...asa. 5. izdanje U odličnom stanju. 1 dio PSIHOLOGIJA PAMĆENJA I UČENJA ... Psihologija, 2. r. SŠ - Faze i vrste pamćenja | Видео ... ... L171 - Psihologija - Pamćenje i zaboravljanje - Nevena Stojković - Ve ... asa. 5. izdanje U odličnom stanju. 1 dio PSIHOLOGIJA PAMĆENJA I UČENJA.pdf. Copyright. © © All Rights Reserved. Kako je psihologija pamćenju i učenja nerazdvojivo povezana s ostalim područjima psihologije; li. tekstq ~c nužno jlojavljlljll i koriste ..neki izrazi, eksperimentalni .nacrti i-dobro poznati-zakoni iz drugih područja... No, ako želite ojačati svoje sposobnosti učenja i pamćenja, sve što trebate napraviti jest isprobati nekoliko korisnih tehnika i Zahvaljujući dosadašnjim znanstvenim istraživanjima, razvile su se brojne tehnike učenja i pam...

INFORMACIJA

AUTOR
Zarevski, P.
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Psihologija pamćenja i učenja -5.izdanje.pdf

OPIS

Psihologija pamćenja i učenja ili što ste oduvijek željeli znati o pamćenju i učenju, zaboravljanju, rastresenosti, ispitima … a niste se usudili pitati. Parafraza naslova čuvenog filma Woodyja Allena može se činiti šaljivom, ali sadržaj knjige nije ni najmanje šaljiv. Namjera je autora objasniti širokom krugu čitatelja svu složenost fenomena pamćenja kako bismo ga mogli što djelotvornije upotrijebiti. Ispravno i učinkovito korištenje sposobnosti pamćenja jedan je od najvažnijih preduvjeta uspješnog odgovaranja na sve veće zahtjeve okoline u kojoj živimo. Stara poslovica kaže da čovjek vrijedi onoliko koliko zna. Poštujući ovu mudrost, u knjizi se nastojalo što manje govoriti o već dobro poznatim činjenicama pa je veći dio sadržaja posvećen najnovijim spoznajama koje su dosad bile teže dostupne širem krugu čitatelja. Raščlanjujući raznolikost zastupljenih tema opravdano se smije pretpostaviti da će većina čitatelja, bez obzira na svoje predznanje, moći u ovom tekstu pronaći poneko zrno znanja i za sebe. Vrijedna odlika knjige je i način prezentiranja materijala (obilje prikazanih istraživanja, kao i vježbi i primjera, vrlo duhovite i ilustrativne uvodne napomene i slike). Grafički je predložen niz dobrih rješenja koja najvažnije dijelove teksta čine perceptivno istaknutim. Na taj način ne samo što se ostvaruje bolje učenje i pamćenje obrađenog problema, već se i u velikoj mjeri uspijeva održati visoka razina pozornosti čitatelja. 4 izdanja u 8 godina potvrđuju odlike ovog udžbenika i posebnost autorova pristupa.

Želite li pročitati knjigu?Psihologija pamćenja i učenja -5.izdanje u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Zarevski, P.. Čitati Psihologija pamćenja i učenja -5.izdanje Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE