Harry Potter i odaja tajni

Harry Potter i odaja tajni - Rowling, J. K. | Caritasspiritistcenter.org

...Potter i Odaja tajni (eng. Harry Potter and the Chamber of Secrets) je fantasy film iz 2002 ... Harry Potter i Odaja tajni • Film • TvProfil ... . redatelja Chris Columbusa, te distribuiran od Warner Bros. Pictures, temeljen na istoimenom romanu J. K. Rowling iz 1998. godine. Producirao ga je David Heyman, a napisao Steve Kloves. Harry potter I odaja tajni. GLAVA PRVA Najgrozniji rođendan. Prošli su pokraj portreta koji su nešto šaputali, i pored škripavih oklopa, pa se popeli uz uske kamenite stube dok nisu napokon došli do hodnika u kojem bijaše skriven tajni ulaz u Gryffindorsku kulu, iza uljene slike vrlo debele žene u... Uz Gemišt - ... Moderna vremena :: Harry Potter i odaja tajni ... ... Uz Gemišt - ...

INFORMACIJA

AUTOR
Rowling, J. K.
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Harry Potter i odaja tajni.pdf

OPIS

Ako u rukama imate ovu knjigu zacijelo ste već čuli za Harryja Pottera, a najvjerojatnije i pročitali Kamen mudraca. Pred vama su nove avanture dječaka-čarobnjaka, s druge godine školovanja u Hogwartsu, najboljoj školi vještičarenja i čarobnjaštva. A pred Harryjem su novi izazovi: netko je otvorio Odaju tajni, začaranu prostoriju negdje u podrumima škole, i oslobodio neuhvatljivo čudovište čiji je cilj, čini se, pobiti sve mutnjake – učenike koji nisu čiste čarobnjačke krvi. Potpuno neshvatljivo, svi dokazi neumoljivo ukazuju da je glavni krivac – Harry Potter! Preveden na trideset pet jezika, prodan u trideset milijuna primjeraka, serijal o Harryju Potteru Joanne K. Rowling, u prijevodu Zlatka Crnkovića, već je osvojio hrvatske čitatelje bez obzira na dob. Harry Potter i odaja tajni druga je od sedam knjiga u nakladi “Algoritma”.

Želite li pročitati knjigu?Harry Potter i odaja tajni u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Rowling, J. K.. Čitati Harry Potter i odaja tajni Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE