Sanjarenje o konjima

Sanjarenje o konjima - Swinny, Nicola Jane | Caritasspiritistcenter.org

...je o konjima je u slobodnoj prodaji u trgovini Bazzar po cijeni koja je navedena pored Slika za Sanjarenje o konjima može biti simbolična, zato prije kupovine u trgovini provjeri radi li se o istom ... sanjarenje - 24sedam ... ... Svi oglasi korisnika: rango9 ... je o konjima je u slobodnoj prodaji u trgovini Bazzar po cijeni koja je navedena pored Slika za Sanjarenje o konjima može biti simbolična, zato prije kupovine u trgovini provjeri radi li se o istom... Sanjarenje o konjima - Vrhunska kvaliteta po povoljnoj cijeni. Sigurna i brza kupnja. Besplatna dostava na kućnu adresu za narudžbe iznad 300 kn ili u vašu poštu bez obzira na iznos k...

INFORMACIJA

AUTOR
Swinny, Nicola Jane
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Sanjarenje o konjima.pdf

OPIS

Pregled pasmina konja u ovoj knjizi daje se u ilustriranim poglavljima koja obuhvaćaju najstarije pasmine konja, divlje konje i ferale, američke konje, te konje iz cijeloga svijeta. Za svaku pasminu navode se porijeklo, osnovne činjenice (visina, boja, karakter, upotreba konja) i posebna obilježja konja te pasmine. Kazalo pojmova olakšava snalaženje u knjizi.

Želite li pročitati knjigu?Sanjarenje o konjima u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Swinny, Nicola Jane. Čitati Sanjarenje o konjima Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE