Zalijepi i oboji 1-2 godine

Zalijepi i oboji 1-2 godine

...i oboji male životinje! Zabavno i poučno za djecu od 1 do 5 godina ... Fenomen Plitvice 4* - 2 noćenja s doručkom za 2 osobe ... ... . Razvija maštu i kreativnost od najranije dobi. Mali pas prati dijete kroz zanimljivu igru s naljepnicama i bojicama. Ova bojanka prilagođena je uzrastu od 1-2 godine starosti. Uz bojanku kao dodatak dobivate i 2 stranice predivnih naljepnica. Zabavi se s Djedom Božićnjakom, njegovim vilenjacima i sobovima u ove dvije vesele slikovnice. Božić - igraj se - zalijepi -oboji 1 - Vrhunska kvaliteta po pov ... Slagalica Lion King 2u1, složi i oboji :: 4Kids ... . Božić - igraj se - zalijepi -oboji 1 - Vrhunska kvaliteta po povoljnoj cijeni. Sigurna i brza kupnja. Besplatna dostava na kućnu ...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
9,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Zalijepi i oboji 1-2 godine.pdf

OPIS

Zalijepi i oboji male životinje! Zabavno i poučno za djecu od 1 do 5 godina. Razvija maštu i kreativnost od najranije dobi. Mali pas prati dijete kroz zanimljivu igru s naljepnicama i bojicama. Ova bojanka prilagođena je uzrastu od 1-2 godine starosti. Uz bojanku kao dodatak dobivate i 2 stranice predivnih naljepnica.

Želite li pročitati knjigu?Zalijepi i oboji 1-2 godine u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Zalijepi i oboji 1-2 godine Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE