Stolarski radovi za neznalice

Stolarski radovi za neznalice - Strong, Jeff | Caritasspiritistcenter.org

...ong: Stolarski radovi za neznalice, meki uvez ... Stručna literatura - ZUZI Shop | Prodaja knjiga | Otkup ... ... . Izdavač: NAKLADA ULIKS. Broj stranica: 322. Cijena: 149,00 kn. Šifra: 169077 . Trenutno nedostupno. Opis proizvoda . Opis proizvoda. Autori: Jeff Strong : Opis: Napravite vlastiti namještaj koristeći nacrte i praktične savjete opisane na zabavan i jednostavan način! ... Napravite vlastiti namještaj koristeći nacrte i praktične savjete opisane na zabavan i jednostavan način u knjizi STOLARSKI RADOVI iz serije za neznalice koja vas od neznalice pretvara u sveznalice. V.B.Z. online ne izvršava uslugu dostave v ... Hoću knjigu - Stolarski radovi za neznalice ... . V.B.Z. online ne izvršava uslugu dostave već za nas uslugu pružaju vanjski suradnici. Stolarski radovi za neznalice. Priručnik za buduće stolare. 149,00 kn. Kategorija. Uradi sam. Drvna tehnologija. ISBN. 9...

INFORMACIJA

AUTOR
Strong, Jeff
DIMENZIJA
8,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Stolarski radovi za neznalice.pdf

OPIS

Sami izradite unikatni drveni namještaj Želite raditi u drvu? Ovaj vodič će vam pomoći s osnovama, od odabira drva, alata i strojeva do svih tajni kako spojiti, brusiti i dati završni sjaj. sastavit ćete policu za knjige i prebaciti se na stolove i ormariće. Napravite vlastiti namještaj koristeći nacrte i praktične savjete opisane na zabavan i jednostavan način u knjizi STOLARSKI RADOVI iz serije za neznalice koja vas od neznalice pretvara u sveznalice.

Želite li pročitati knjigu?Stolarski radovi za neznalice u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Strong, Jeff. Čitati Stolarski radovi za neznalice Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE