Obilje

Obilje - Ottolenghi, Yotam | Caritasspiritistcenter.org

... Белград. Отметки "Нравится": 435 ... Obilje ... ... ZAVOD OBILJE, ZAVOD ZA KVALITETNO ŽIVLJENJE - Bizi ... Белград. Отметки "Нравится": 435. Ručno rađeni i jedinstveni proizvodi inspirisani...OBILJE POSUDA ×prodato×. Staklena posuda čije je dno ispunjeno presovanim livadskim... ...ст.-слав. обилъ (греч. δαΨιλής, ἄφθονος), обилиѥ (ἀφθονία), укр. обильний, болг. обилен, сербохорв. обил, обилан «обильн...

INFORMACIJA

AUTOR
Ottolenghi, Yotam
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Obilje.pdf

OPIS

Proučavajući više od 100 recepata u kuharici Obilje Yotama Ottolenghija, vlasnika nekoliko restorana u Londonu, malo će tko otprve primijetiti da je riječ o zbirci jela s povrćem. Odvažne, žarke i originalne kombinacije, koje objašnjava odrastanjem u rodnom Jeruzalemu i obiljem svježe hrane uz koju je odrastao, Ottolenghi u središte svakoga jela postavlja povrće. Ono je glavna zvijezda njegovih maštovitih kreacija, od patlidžana i rajčica do suhih i svježih mahunarki, žitarica, voća i srednjoistočnih začina koji jelima daju dodatnu dubinu i šarm. Juha od pečenog povrća, omlet s blitvom i šafranom, pljeskavice od boba, popečci od poriluka, celer i leća s lješnjakom i metvicom, salata od ječma i šipka, ravioli od kozjeg sira i limuna, krostini s kruškama… samo su dio primamljivih kombinacija u ovoj kuharici. Ilustrirano prekrasnim fotografijama, Obilje je raj za sladokusce, bili oni vegetarijanci, ljubitelji povrća ili gurmani koji svakome jelu mogu dodati ono što žele.

Želite li pročitati knjigu?Obilje u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Ottolenghi, Yotam. Čitati Obilje Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE