Ideje za slaganje lego kocaka

Ideje za slaganje lego kocaka - Lipkowitz, Daniel | Caritasspiritistcenter.org

... Lipkowitz Daniel. Opis. Ideje za slaganje kocaka Lego izvanredan je vizualni priručnik za slaganje koji će slikama i savjetima inspirirati ljubitelje kocaka Lego i potaknuti ih na izradu izvanrednih djela - od zadivljujućih dvoraca do gusarskih brodova, od svemirskih brodova iz drugih galaksija do najmodernijih aviona, od gradnje starinskih ... Ideje za slaganje lego kocaka knjiga autora Lipkowitz ... ... ... Ideje za slaganje lego kocaka knjiga autora Lipkowitz ... ... Lipkowitz Daniel. Opis. Ideje za slaganje kocaka Lego izvanredan je vizualni priručnik za slaganje koji će slikama i savjetima inspirirati ljubitelje kocaka Lego i potaknuti ih na izradu izvanrednih djela - od zadivljujućih dvoraca do gusarskih brodova, od svemirskih brodova iz drugih galaksija do najmodernijih aviona, od gradnje starinskih ... Ideje za slaganje kocaka LEGO izvanredan je vizualni priručnik za slaganje koji će slikama i savjetima inspirirati ljubitelje kocaka LEGO i potaknuti ih na izr...

INFORMACIJA

AUTOR
Lipkowitz, Daniel
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Ideje za slaganje lego kocaka.pdf

OPIS

Ideje za slaganje kocaka Lego izvanredan je vizualni priručnik za slaganje koji će slikama i savjetima inspirirati ljubitelje kocaka Lego i potaknuti ih na izradu izvanrednih djela – od zadivljujućih dvoraca do gusarskih brodova, od svemirskih brodova iz drugih galaksija do najmodernijih aviona, od gradnje starinskih mostova do izrade najsitnijih detalja u kući. Za izradu prijedloga u ovoj knjizi potrebno je oko 100 do 200 osnovnih kocaka Lego, ali slagači u knjizi predlažu i alternativne načine izrade uporabom kocaka koje imate te pokazuju kako pojednostavniti detalje ako nemate baš određenu kocku ili kako dodati još impresivniji detalj. Na početku svakog poglavlja nalazi se uvod s popisom kocaka koje se upotrebljavaju pri izradi modela za određenu temu (avioni, vlakovi, automobili, grad i selo…), zatim se nižu prijedlozi za slaganje s objašnjenjima kako nešto složiti. Na kraju svakog poglavlja predstavljeni su slagači koji su izradili modele u tom poglavlju. Ova je knjiga nevjerojatan poticaj za razvijanje maštovitosti, za snalaženje s onim što imate, za obraćanje pozornosti na najsitnije detalje, uočavanje svijeta koji vas okružuje i izmišljanje novih svjetova te na kraju za igru nakon što ste složili svoje modele.

Želite li pročitati knjigu?Ideje za slaganje lego kocaka u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Lipkowitz, Daniel. Čitati Ideje za slaganje lego kocaka Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE