Što je kakica ?

Što je kakica ?

...nes, Marta Álvarez Miguéns: Što je kakica?, tvrdi uvez ... Preporuka dobrih slikovnica ... . Slikovnica je izrađena od visokokvalitetnog kartona, što ju čini izuzetno izdržljivom za sve radoznale prstiće koji će prebirati po... Što je kakica? book. Read 36 reviews from the world's largest community for readers. Zabavna i edukativna slikovnica za najmlađe iz serije Prva pitanja i... Što je kakica? Nakladnik: Profil. Ilustracije: Marta Álvarez Miguéns. I kamo sve to odlazi? Čemu ... Katie Daynes, Marta Álvarez Miguéns: Što je kakica? ... . I kamo sve to odlazi? Čemu...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
9,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Što je kakica ?.pdf

OPIS

Zabavna i edukativna slikovnica s prozorčićima za najmlađe iz serije Prva pitanja i odgovori. Kakaju li svi? I kamo sve to odlazi? Čemu kakica služi? I kakva sve govanca postoje? Otkrijte u ovoj simpatičnoj slikovnici s prozorčićima. Poneki podatci i ilustracije nasmijat će vas, neki iznenaditi, a sigurno ćete na mnogo što od sada gledati drugačije. Slikovnica je izrađena od visokokvalitetnog kartona, što ju čini izuzetno izdržljivom za sve radoznale prstiće koji će prebirati po njoj i njezinim prozorčićima. Zabavite se sa svojim mališanima i pomozite im u otkrivanju odgovora na prva pitanja o kakici, koja se javljaju u njihovim domišljatim glavicama!

Želite li pročitati knjigu?Što je kakica ? u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Što je kakica ? Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE