Prije tebe

Prije tebe - Douglas, Penelope | Caritasspiritistcenter.org

... CROATIA RECORDS"Prije tebe" novi je singl i video spot riječkog electro pop banda Quasarr, a naći će se na njihovom trećem studijskom albumu čiji se ... PRIJE TEBE KRISTIJAN RAHIMOVSKI - Listen on Online Radio Box ... ... СберЗвук: Quasarr - Prije Tebe слушать песню и музыку онлайн... ... CROATIA RECORDS"Prije tebe" novi je singl i video spot riječkog electro pop banda Quasarr, a naći će se na njihovom trećem studijskom albumu čiji se... Kristijan Rahimovski — Prije T...

INFORMACIJA

AUTOR
Douglas, Penelope
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Prije tebe.pdf

OPIS

Jeste li ikad bili tako ljuti da vam se udaranje i uništavanje svega oko sebe činilo dobrom zamisli? Posljednjih nekoliko godina osjećao sam se baš tako. Na klackalici između bijesa i ravnodušnosti s ničime između toga. Neki me zbog toga mrze, a drugi me se boje. Ali ni jedni ni drugi ne mogu mi nauditi jer me jednostavno više nije briga ni za što i ni za koga. Osim za Tatum. Volim je tako jako da je mrzim. Mrzim što je se ne mogu osloboditi. Nekad smo bili prijatelji, ali ustanovio sam da joj ne mogu vjerovati, baš kao ni ikome drugome. Zbog toga sam je počeo povređivati. Tjerao sam je od sebe. Ali nisam mogao bez nje. Ona je moje sidro. Kad sam je zadirkivao, izazivao i zlostavljao, to me na neki održavalo na površini i omogućivalo mi da osjetim neku emociju. Ali onda je otišla i sve zajebala. Nije je bilo godinu dana, a onda se vratila posve promijenjena. Kad je sada pritisnem, ona mi uzvrati… pa nisam siguran hoćemo li ikad više biti isti.

Želite li pročitati knjigu?Prije tebe u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Douglas, Penelope. Čitati Prije tebe Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE