Propaganda i javno mišljenje

Propaganda i javno mišljenje - Chomsky, Noam | Caritasspiritistcenter.org

...t, filozof, politički aktivist i sveučilišni profesor noam chomsky u knjizi propaganda i javno mišljenje - zapravo zbirci razgovora koju je uradio zajedno s poznatim publicistom davidom barsamianom - rekapitulira vlastite zone interesa u poslijednjih dvadesetak godina, od istočnog timora i bivše jugoslavije do događaja u seattleu i, … Propaganda i javno mišljenje - Noam Chomsky; Stranica 1; Propaganda i javno mišljenje - Noam Chomsky ... Propaganda i javno mišljenje - Noam Chomsky - Kupindo.com ... ... . Prikazuje se jedan rezultat. Po stranici. Poredaj prema. Noam Chomsky. Propaganda i javno mišljenje. 40,00 kn. Pridružite se listi čekanja . O nama. Kontakt. Česta pitanja. Načini plaćanja. Uvjeti kupnje ... lingvist, filozof, politički aktivist i sveučilišni profesor noam chomsky u knjizi propaganda i javno mišljenje - zapravo zbirci razgovora koju je uradio zajedno s poznatim publici ... Propaganda i javno mišljenje : razgovori sa Noamom ... ... . Prikazuje se jedan rezultat. Po stranici. Poredaj prema. Noam Chomsky. Propaganda i javno mišljenje. 40,00 kn. Pridružite se listi čekanja . O nama. Kontakt. Česta pitanja. Načini plaćanja. Uvjeti kupnje ... lingvist, filozof, politički aktivist i sveučilišni profesor noam chomsky u knjizi propaganda i javno mišljenje - zapravo zbirci razgovora koju je uradio zajedno s poznatim publici...

INFORMACIJA

AUTOR
Chomsky, Noam
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Propaganda i javno mišljenje.pdf

OPIS

Lingvist, filozof, politički aktivist i sveučilišni profesor Noam Chomsky u knjizi Propaganda i javno mišljenje – zapravo zbirci razgovora koju je uradio zajedno s poznatim publicistom Davidom Barsamianom – rekapitulira vlastite zone interesa u poslijednjih dvadesetak godina, od Istočnog Timora i bivše Jugoslavije do događaja u Seattleu i, naravno, o onome što se čitavo vrijeme događalo u samoj Americi, o okolnostima koje su vodeću svjetsku velesilu vodile prema državnom terorizmu. Iako Propaganda i javno mišljenje na najizravniji i najotvoreniji mogući način progovara o svim ovim temama, neosporno najvredniji dio knjige uvjerenje je Chomskog da građani, ako se udruže, mogu pridonijeti bitnim promjenama u društvu.

Želite li pročitati knjigu?Propaganda i javno mišljenje u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Chomsky, Noam. Čitati Propaganda i javno mišljenje Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE