Ruska gramatika za svakoga

Ruska gramatika za svakoga - Poljanec, F.Radoslav | Caritasspiritistcenter.org

...ramatika za svakoga. PyccKa5I I:'paMMaTllKa ,n;n5I Ka)l(,n;oro ... Poljanec Radoslav F. Ruska gramatika za svakoga - Sciarium ... . Ruska gramatika za svakoga . PYCCKA5I rPAMMATI1KA J]51 KAlKOrO. [] i [] koji u ruskom jeziku zvue neto otrije nego u hrvatskome, a osim toga postoji u ruskom jeziku... Ruska gramatika za svakoga PyccKa5I I:'paMMaTllKa ,n;n5I Ka)l(,n;oro. lSl$J školska knjiga Zagreb, 2013. PREDGOVOR Ovaj je priručnik namijenjen onima koji uče (ili su nekada učili) ruski jezik, bilo sami, bilo u školama i na tečajevima, pa bi željeli imati pri ruci kratak podsjetnik... Ruska gramatika za svakoga ... "Ruska gramatika za svakoga Poljanec Radoslav F." скачать... ... ... Ruska gramatika za svakoga ...

INFORMACIJA

AUTOR
Poljanec, F.Radoslav
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Ruska gramatika za svakoga.pdf

OPIS

Gramatika je namijenjena svima onima koji uče, ili su nekada učili ruski jezik, kao podsjetnik u kojem će u sažetom obliku naći podatke o pojedinim jezičnim pojavama. Pri obradi gradiva nastojalo se da izlaganje bude što jednostavnije i pristupačnije tako da ga može pratiti i onaj koji nije pobliže upoznat s gramatičkim pojmovima. Autor u priručniku sažeto i jasno obrađuje pojedine jezične pojave u ruskome jeziku. Uz tumačenje osnovnih gramatičkih termina dana su objašnjenja s ilustrativnim primjerima prevedenima na hrvatski. Na mjestima su i upozorenja na sličnosti i razlike između hrvatskoga i ruskoga kako bi se olakšalo usvajanje jezika. Sadržaj priručnika podijeljen je na fonologiju, morfologiju po vrstama riječi i sintaksu, a na kraju je i pravopisni dodatak.

Želite li pročitati knjigu?Ruska gramatika za svakoga u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Poljanec, F.Radoslav. Čitati Ruska gramatika za svakoga Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE