Pripravci ljekovitog bilja u alkoholu

Pripravci ljekovitog bilja u alkoholu - Biličić Irena | Caritasspiritistcenter.org

...a ljekovitog bilja nije ostala samo u okvirima narodne medicine, već je postala i predmet istraživanja suvremene znanosti, pa ga na tržištu Iako se određeni korisni sastojci otapaju u vodi prilikom pripreme čajeva, neki od njih se bolje otapaju u alkoholu ... Branje ljekovitog bilja i kako se koristi ljekovito bilje ... . Alkoholni pripravci se uzimaju u... Primjena ljekovitog bilja nije ostala samo u okvirima narodne medicine, već je postala i predmet istraživanja suvremene znanosti, pa ga na tržištu Iako se određeni korisni sastojci otapaju u vodi prilikom pripreme čajeva, neki od njih se bolje otapaju u alkoholu. Alkoholni pripravci se uzimaju u... Primjena ljekovitog bilja nije ostala samo u okvirima narodne medicine, već je postala i predmet istraživanja suvremene znanosti, pa ga na tržištu Iako se određeni korisni sastojci otapaju u vodi prilikom pripreme ... Pripravci ljekovitog bilja u alkoholu by Irena Bilicic ... . Alkoholni pripravci se uzimaju u... Primjena ljekovitog bilja nije ostala samo u okvirima narodne medicine, već je postala i predmet istraživanja suvremene znanosti, pa ga na tržištu Iako se određeni korisni sastojci otapaju u vodi prilikom pripreme...

INFORMACIJA

AUTOR
Biličić Irena
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Pripravci ljekovitog bilja u alkoholu.pdf

OPIS

Ljekovito bilje prepuno je aktivnih sastojaka i od davnina se koristi u svrhu poboljšanja ljudskog zdravlja: za sprečavanje, ublažavanje i liječenje mnogobrojnih tegoba. Primjena ljekovitog bilja nije ostala samo u okvirima narodne medicine, već je postala i predmet istraživanja suvremene znanosti, pa ga na tržištu možemo pronaći u obliku mnogobrojnih pripravaka. Ljekovito bilje navikli smo uzimati u obliku čajeva, no vidjeti ćemo kako je njegovo korištenje s alkoholom praktično, ugodno i korisno. Iako se određeni korisni sastojci otapaju u vodi prilikom pripreme čajeva, neki od njih se bolje otapaju u alkoholu. Alkoholni pripravci se uzimaju u malim količinama, ili ih, radi li se o tinkturama, uzimamo kao kapi. Pripremljeni prema uputama ovi pripravci, osobiti oni s visokim postotkom alkohola, imaju gotovo neograničen rok trajanja. Mnogi od pripravaka navedenih u ovom priručniku, mogu spriječiti pa čak i liječiti mnoge zdravstvene tegobe.

Želite li pročitati knjigu?Pripravci ljekovitog bilja u alkoholu u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Biličić Irena. Čitati Pripravci ljekovitog bilja u alkoholu Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE