Prašina

Prašina - Cornwell, Patricia | Caritasspiritistcenter.org

... ... P. prasina ... ... Όλα Πράσινα - Νέα, γνώμη και άποψη για τον Παναθηναϊκό ... σφαιρο. Παλικαρίσια «πράσινη»… απόδραση από τη Νίκαια! Εκμεταλλευόμενος άριστα τις ευκαιρίες που του δόθηκαν, ο Παναθηναϊκός υπέταξε τον Ιωνικό στη ...

INFORMACIJA

AUTOR
Cornwell, Patricia
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Prašina.pdf

OPIS

Nakon što je radila na jednom od najgorih slučajeva masovnog ubojstva u američkoj povijesti doktorica Kay Scarpetta vraća se kući na oporavak, ali zbog uznemirujućeg telefonskog poziva prisiljena je vratiti se odmah na posao. Tijelo mlade žene pronađeno je na sportskim terenima sveučilišta MIT, zamotano neobičnom tkaninom te u položaju koji upućuje na to da nije riječ o prvom ubojičinu zločinu. Preliminarni pregled otkriva da je tijelo pokriveno svjetlucavom prašinom, a taj materijalni dokaz upućuje na drugi niz uznemirujućih ubojstava u Washington D.C.-ju. Dok pokušava proniknuti u slučaj na osnovi dokaza, Scarpetta otkriva da su ubojstva povezana iako se sasvim ne poklapaju te sa svojim timom i suprugom uroni dublje u mračan svijet sociopata, organiziranog kriminala i šokantne korupcije na najvišoj razini.

Želite li pročitati knjigu?Prašina u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Cornwell, Patricia. Čitati Prašina Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE