J*** mi se: najuzvišeniji duhovni put (kiosk izdanje)

J*** mi se: najuzvišeniji duhovni put (kiosk izdanje) - Parkin, John C. | Caritasspiritistcenter.org

.... mi se Najuzvišeniji duhovni put John C ... J... MI SE TERAPIJA - John c. Parkin... | superknjizara.hr ... . Parkin. J... mi se Najuzvišeniji duhovni put. Cijena. 40 kn ~ 6 €. Autor: John C. Parkin Naslov: J*** mi se Najuzvišeniji duhovni put Izdavač: Ljevak, Zagreb Godina: 2015. Stranica: 215 Stanje: Vrlo dobro (korice malo pohabane) Uvez: Meki. Počnete li izgovarati "jebe mi se" kao neku modernu magičnu mantru, promijenit ćete svoj... Reći "jebe mi se" je oslobađajuće. Prestajete se batrgati u svom životu i ... aukcije.hr - John C. Parkin - J*** mi se Najuzvišeniji duhovni put #2 ... . Prestajete se batrgati u svom životu i naprosto činite ono što vam se sviđa: ignorirati ono što vam svi govore i krenuti vlastitim putem naprosto je sjajan osjećaj. Ovo je duhovni način koji ne zahtijeva pjevanj...

INFORMACIJA

AUTOR
Parkin, John C.
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
J*** mi se: najuzvišeniji duhovni put (kiosk izdanje).pdf

OPIS

Počnete li izgovarati “jebe mi se” kao neku modernu magičnu mantru, promijenit ćete svoj život. Reći “jebe mi se” je oslobađajuće. Prestajete se batrgati u svom životu i naprosto činite ono što vam se sviđa: ignorirati ono što vam svi govore i krenuti vlastitim putem naprosto je sjajan osjećaj. U ovoj duhovitoj knjizi, John C. Parkin pokazuje kako je “jebe mi se” savršen zapadnjački izraz za istočnjačke duhovne ideje prepuštanja, odustajanja i pronalaženja istinske slobode u shvaćanju da stvari zapravo nisu toliko bitne (ako su uopće i bitne). Ovo je duhovni način koji ne zahtijeva pjevanje, meditaciju, nošenje sandala ili jedenje mahunarki. Upravo je moć ovog modernog profaniteta savršen način da zapadnjake izbavi od stresa i anksioznosti koji dominiraju našim zagušenim životima. Dakle, poručuje autor, otkrijte kako reći “jebe mi se” svim vašim problemima i brigama. Recite “jebe mi se” svemu što biste “trebali napraviti” u životu i napokon učinite što zapravo želite, bez obzira na to što drugi o tome mislili.

Želite li pročitati knjigu?J*** mi se: najuzvišeniji duhovni put (kiosk izdanje) u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Parkin, John C.. Čitati J*** mi se: najuzvišeniji duhovni put (kiosk izdanje) Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE