Snaga je u vama

Snaga je u vama - Hay, Louise L. | Caritasspiritistcenter.org

... da promenite posao jer angažuje samo 10 odsto vaših potencijala? Sredinu? Ljude oko sebe? Imate osećaj da stagnirate? Na granici ste da donesete mnogo dobrih odluka, ali vas nešto, što ne umete čak ni da definišete, a nije strah ili egzistencijalni problem, čvrsto drži tu gde jeste ... KUNDALINI - moćna sila je u vama: Saznajte što je i kako je iskoristiti ... . Knjiga Snaga je u vama razvija ideje izložene u svjetski poznatome bestseleru Iscijelite duh i tijelo i uči vas kako osnažiti svoje emocionalne i mentalne imunosne Takva vrst kritike može uzrokovati duboke negativne osjećaje. Louise L. Hay nas knjigom Snaga je u vama potiče da o sebi mislimo u pozitivnim... Pravilo 5 sekundiSnaga je u vamaNadam se da ste uživaliVolim vasVaša V. R... Knjiga Snaga je u vama razvija ideje izložene u svjetski poznatome bestseleru Iscijelite duh i tijelo i uči vas kako osnažit ... Snaga je u vama - Akcija 2+1 gratis | Mozaik knjiga ... . Louise L. Hay nas knjigom Snaga je u vama potiče da o sebi mislimo u pozitivnim... Pravilo 5 sekundiSnaga je u vamaNadam se da ste uživaliVolim vasVaša V. R... Knjiga Snaga je u vama razvija ideje izložene u svjetski poznatome bestseleru Iscijelite duh i tijelo i uči vas kako osnažiti svoje emocionalne i...

INFORMACIJA

AUTOR
Hay, Louise L.
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Snaga je u vama.pdf

OPIS

Louise L. Hay već je uspješno pomogla tisućama ljudi da se oslobode straha, stresa i krivnje koji ograničavaju njihove živote. Knjiga Snaga je u vama razvija ideje izložene u svjetski poznatome bestseleru Iscijelite duh i tijelo i uči vas kako osnažiti svoje emocionalne i mentalne imunosne sustave. Naši nas najbliži – naši roditelji ili partneri, a često i naši kolege na poslu – kritiziraju i žele nas promijeniti. Takva vrst kritike može uzrokovati duboke negativne osjećaje. Louise L. Hay ovom nas knjigom potiče da o sebi mislimo u pozitivnim kategorijama: o onom što činimo a ne o onom što ne činimo, o onom što jesmo a ne o onome što nismo. Njome nam autorica pomaže da shvatimo kako se snaga, koju svi tražimo u okolnom svijetu, zapravo nalazi u nama te da nam je dostupna i spremna da je upotrijebimo na mnogo pozitivnih načina.

Želite li pročitati knjigu?Snaga je u vama u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Hay, Louise L.. Čitati Snaga je u vama Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE