Univerzum ti čuva leđa

Univerzum ti čuva leđa - Bernstein, Gabrielle | Caritasspiritistcenter.org

...um ti čuva leđa. Kako se osjećati sigurno i vjerovati životu bez obzira na sve ... Dok Jokićeva peva za delegaciju, Dačićev sin joj čuva leđa ... . Bernstein želi da prestanemo trčati za životom i umjesto toga se opustimo i prepustimo, ohrabreni spoznajom da nam svemir uvijek čuva leđa. Autorica knjige 'Univerzum ti čuva leđa' Gabrielle Bernstein govori o traganju za osjećajem sigurnosti u nesigurnome svijetu, o tomu kako vjerovati Svoju je priču, lekcije usvojene na životnome putu na kojemu je bilo više od jedne „rupe", opisala u bestseleru Univerzum ti čuva leđa (Planetopija, 2017... Univerzum ti ... Univerzum ti čuva leđa ... ... Univerzum ti...

INFORMACIJA

AUTOR
Bernstein, Gabrielle
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Univerzum ti čuva leđa.pdf

OPIS

Osobne priče i univerzalne lekcije Gabrielle Bernstein nude okvir za uklanjanje prepreka onomu čemu svi težimo: sreći, sigurnosti i jasnomu pravcu. Te lekcije mogu nam pomoći da se suzdržimo od svoje potrebe za kontrolom, da se opustimo kako bismo mogli doživjeti osjećaj sigurnosti i slobode. Ona sama nastoji preobraziti strah u vjeru kroz prihvaćanje, predavanje i posvećenost svom duhovnom putu koji se trajno razvija. Poziva nas da se popnemo na val svoje energije i istinske moći i pronađemo snagu u trenucima potištenosti, sinkronicitet i podršku kad smo izgubljeni, sigurnost u nesigurnim okolnostima i radost u boli te u knjizi donosi meditacije, vježbe i sve ono što i njoj pomaže na duhovnom putu. Bernstein želi da prestanemo trčati za životom i umjesto toga se opustimo i prepustimo, ohrabreni spoznajom da nam svemir uvijek čuva leđa.

Želite li pročitati knjigu?Univerzum ti čuva leđa u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Bernstein, Gabrielle. Čitati Univerzum ti čuva leđa Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE