Neobični milijarder

Neobični milijarder - Scott, J.S. | Caritasspiritistcenter.org

...Sinclair nije nikad mario za obiteljski novac ... Beletristika - Stranica 24 od 28 - Stilus knjiga ... . Sve što je naočiti milijarder ikada želio bilo je postati policajac. Sada je detektiv u Los Angelesu i usput prokleto dobar. Ali kada ga rane i izgubi partnera na dužnosti, odlazi u svoju ladanjsku kuću Knjiga Neobični milijarder J.S. Scott | Knjižara Znanje J.S. Scott Neobični milijarder 59,90 kn Dante Sinclair nije nikad mario za obiteljski novac. Sve što je naočiti milijarder ikada želi ... Neobični milijarder knjiga autora Scott, J.S. - VBZ online ... ... . Sve što je naočiti milijarder ikada želio bilo je postati policajac. Sada je detektiv u Los Angelesu i usput prokleto dobar. Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Neobični milijarder autora Scott, J.S.. Pr...

INFORMACIJA

AUTOR
Scott, J.S.
DIMENZIJA
6,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Neobični milijarder.pdf

OPIS

Dante Sinclair nije nikad mario za obiteljski novac. Sve što je naočiti milijarder ikada želio bilo je postati policajac. Sada je detektiv u Los Angelesu i usput prokleto dobar. Ali kada ga rane i izgubi partnera na dužnosti, odlazi u svoju ladanjsku kuću u Amesportu u Maineu kako bi se oporavio. Ipak, Dante zna da ga nitko nikada ne može izliječiti ili ukrotiti. Sarah Baxter, briljantna mlada liječnica, nedavno se preselila iz Chicaga u Amesport kako bi pobjegla od svoje prošlosti i pronašla mir. Kada je angažiraju u Danteovu slučaju, strast između njih razbukta se istoga trena. Iako posve različiti i naoko nespojivi, privlačnost je nemoguće zanemariti. Dok se u Sari bude plamteće želje, prošlost se vraća i progoni je. Može li Dante prevladati svoje žalovanje i otkriti tajne koje Sarah skriva na vrijeme kako bi je spasio?

Želite li pročitati knjigu?Neobični milijarder u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Scott, J.S.. Čitati Neobični milijarder Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE