Holistička anatomija

Holistička anatomija - Waller, Pip | Caritasspiritistcenter.org

...čka anatomija - Integrativan vodič kroz ljudsko tijelo U ovoj knjizi autorica jednostavno i razumljivo opisuje čitatelju kako živo tijelo funkcionira, način na koji stupa u interakciju sa svojim okružjem, te kako to postojanje doživljava na emocionalnoj i duhovnoj razini ... PDF Zdravlje I Lecenje: Holisticki Pristupi I Metode ... . Holistička anatomija je odlična knjiga autora Pip Waller. Knjiga pod nakladom Planetopija izdana je kao meki uvez uvez. Pročitajte više. Holistička anatomija. PLANETOPIJA. Cijena. 165,00 kn. 165.00. U cijenu je uključen PDV (5%) bio&bio bodovi: 16. bioklub. Aplikacija za članove bio&bio programa vjernosti pojednostavljuje svakodnevicu, ekološki je savjesna, informativna, pregledna i prak ... Holistička anatomija | Zelena knjižara ... . Pročitajte više. Holistička anatomija. PLANETOPIJA. Cijena. 165,00 kn. 165.00. U cijenu je uključen PDV (5%) bio&bio bodovi: 16. bioklub. Aplikacija za članove bio&bio programa vjernosti pojednostavljuje svakodnevicu, ekološki je savjesna, informativna, pregledna i praktična, a tu su i posebne pogodnosti...

INFORMACIJA

AUTOR
Waller, Pip
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Holistička anatomija.pdf

OPIS

Komplementarni i alternativni pristupi zdravlju i medicini sve su više prihvaćeni kako ograničenja konvencionalnih tretmana postaju sve vidljivija. Ova knjiga predstavlja autoritativnu studiju anatomije, fiziologije i patologije, ali cijelu raspravu autorica proširuje povezujući znanost o tijelu i razne oblike alternativnih pristupa zdravlju kako bi istražila način na koji ljudsko tijelo funkcionira – i način na koji stupa u interakciju sa svojim okružjem te kako to postojanje doživljava na emocionalnoj i duhovnoj razini. Temeljna znanstvena terminologija i detaljni opisi protkani su neformalnim, katkad humorističnim opažanjima, činjenicama i zamislima o životu. Mehanizmi, strukture i funkcije tijela istraženi su zajedno s načinom na koji se oni povezuju/odnose s duhovnim i energetskim paradigmama, emocijama i ekološkim načelima. Prva polovica knjige govori o temeljnoj anatomiji i fiziologiji, opisujući glavne tjelesne sustave i način na koji su međusobno povezani. Taj dio uključuje i promišljenu raspravu o starenju i umiranju. Druga polovica knjige usredotočena je na modele zdravlja i bolesti, one tradicionalne i holističke. Teme uključuju pitanja kao što su patologija, emocionalno zdravlje, pet elemenata medicine i duhovni uzroci bolesti.

Želite li pročitati knjigu?Holistička anatomija u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Waller, Pip. Čitati Holistička anatomija Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE