Zaručnica/džepno

Zaručnica/džepno - Frances,Michelle | Caritasspiritistcenter.org

...a - džepno izdanje, debitantski roman Michelle Frances, napet je psihološki triler s jezovitim prikazom zla ... PPT - Zaručnica PowerPoint Presentation, free download - ID:5128880 ... . Svi znamo da obiteljski odnosi nikada nisu jednostavni i da svojoj djeci ne možemo... Crkva Bludnica, Crkva Udovica, Crkva Zaručnica (Nebojša Đurić). Смотреть позже. Поделиться. Zaručnica/džepno. Frances,Michelle49,00 kn. Igra laži/džepno. Ware,Ruth49,90 kn. Zaručnica (97895314272 ... Džepno ogledalo Kitty više boja ... . Zaručnica (97895314272...

INFORMACIJA

AUTOR
Frances,Michelle
DIMENZIJA
9,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Zaručnica/džepno.pdf

OPIS

Zaručnica – džepno izdanje, debitantski roman Michelle Frances, napet je psihološki triler s jezovitim prikazom zla. Svi znamo da obiteljski odnosi nikada nisu jednostavni i da svojoj djeci ne možemo birati partnera. Možemo se samo nadati da će nam se njihov izbor svidjeti… Djevojka. Momak. Njegova majka. I laž zbog koje će se pokajati što ju je izgovorila. Laura ima sve. Uspješnu karijeru, dugogodišnji brak s bogatim suprugom i dobrog, darovitog i naočitog sina, Daniela, kojemu su 23 godine. No tada Daniel upozna Cherry. Cherry je mlada, lijepa i inteligentna, ali u životu nije imala iste povlastice kao Daniel. Stoga poželi Laurin život. Kad Cherry, zadivljena pogleda, uđe u obitelj, želeći da je objeručke prihvate, Laura će posumnjati da buduća snaha nije onakva kakvom se prikazuje. Kad se dogodi tragedija, jedna će od njih izgovoriti neoprostivu laž – vjerojatno najgoru laž koju itko može izreći. Bio je to očajnički čin, ali sukob će im zauvijek promijeniti život. Roman Zaručnica jedno je od najvećih iznenađenja u žanru trilera objavljenih posljednjih godina. Zbog uvjerljiva opisa i seciranja zamršenih obiteljskih odnosa, roman uspijeva prijeći granice žanra i prerasti u ozbiljnu obiteljsku dramu.

Želite li pročitati knjigu?Zaručnica/džepno u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Frances,Michelle. Čitati Zaručnica/džepno Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE