Crna obavijest

Crna obavijest - Cornwell, Patricia | Caritasspiritistcenter.org

...avijest book. Read 798 reviews from the world's largest community for readers ... Najnovije vijesti iz Crne Gore i svijeta | Mondo Portal ... ... RTCG - Radio Televizija Crne Gore - Nacionalni javni servis :: Vijesti ... avijest book. Read 798 reviews from the world's largest community for readers. Leš čovjeka iz kontejnera iskrcan u richmondskoj luci iz teretnja... Crna obavijest - Leš čovjeka iz kontejnera iskrcan u richmondskoj luci iz teretnjaka prispjelog iz Antwerpena dugo će odolijevati... Главная Crna Obavijest. Crna Obavijest. Crna obavijest, deseti slučaj dr. Kay Scarpetta potvrdit ...

INFORMACIJA

AUTOR
Cornwell, Patricia
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Crna obavijest.pdf

OPIS

Leš “čovjeka iz kontejnera” iskrcan u richmondskoj luci iz teretnjaka prispjelog iz Antwerpena dugo će odolijevati identifikaciji. Nekoliko novčanica iz različitih zemalja u džepovima, neobična tetovaža na leđima i čudne duge svilenkaste dlake jedini su tragovi na raspolaganju šefici sudske patologije. Protiv svoje volje zapletena u mrežu policijskih intriga, dr. Kay Scarpetta pokušat će se istovremeno riješiti i svojih osobnih demona, a onda će se one iste neobične dlake pojaviti na još jednom lešu, no ovaj put izgleda da je pravi demon, od krvi i mesa, došao obići Richmond, a možda i samu dr. Scarpetta. Patricia Cornwell za ovaj roman kaže: “To je najbolniji i ujedno moj najbolji roman dosad. Morala sam osjećati Scarpettinu, Lucynu i Marinovu tugu nakon sadističkog ubojstva Bentona Wesleyja, te ih suočiti s najgorim čudovištem koje su ikada upoznali. Najvažniji trenuci moje istrage bili su moji stalni posjeti Interpolu u Lyonu i pariškoj mrtvačnici, a naučila sam mnogo i o internacionalnoj brodskoj trgovini, kao i organiziranim kriminalnim kartelima.”

Želite li pročitati knjigu?Crna obavijest u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Cornwell, Patricia. Čitati Crna obavijest Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE