U malu je uša đava

U malu je uša đava - Kljaković, Braić, Tisja | Caritasspiritistcenter.org

...malu je uša đava roman je u pričama koji čitamo s osmijehom na licu prisjećajući se i vlastitih zgoda i nezgoda, vlastite obitelji i nekog sretnog, bezbrižnog vremena u kojem je sve bilo moguće i ostvarivo ... U malu je uša đava - Tisja Kljaković Braić: knjiga | KorisnaKnjiga.com ... . U MALU JE UŠA ĐAVA debitanski je prvijenac slikarice Tisje Kljaković Braić. Knjiga je to o jednom djetinjstvu u Splitu osamdesetih, priče koje se U malu je uša đava knjiga je jedne dalmatinke. Jako je nostalgična i spominje njen život u bivšoj Jugoslaviji. Na početku knjiga je obična i prati male priče... U malu je uša đava. Redatelj Mario Kovač prihvatio se dramatizacije priče o malenoj dje ... U malu je ušo đava - XXZ Portal ... . Jako je nostalgična i spominje njen život u bivšoj Jugoslaviji. Na početku knjiga je obična i prati male priče... U malu je uša đava. Redatelj Mario Kovač prihvatio se dramatizacije priče o malenoj djevojčici koja odrasta pod zaštitom bake i dida, koja se skriva u kiosku, ne voli odlazak u vrtić, s didon ide na partiju karata u Hajduka, a sa s...

INFORMACIJA

AUTOR
Kljaković, Braić, Tisja
DIMENZIJA
2,1 MB
NAZIV DATOTEKE
U malu je uša đava.pdf

OPIS

„U malu je uša đava“ debitantska je knjiga slikarice Tisje Kljaković Braić. Uspomene su to o jednom djetinjstvu u Splitu, priče koje se prepričavaju nakon nedjeljnog ručka kad su svi dobre volje, priče čije emocije brzo i lako prepoznajemo. Portret je to i jedne splitske ulice osamdesetih, njezinih osebujnih likova i nepisanih pravila. No, prije svega, „U malu je uša đava“ duhovita je i dirljiva posveta ljubavi jednog djeda i jedne bake koji su davali sve od sebe da njihova unučica ne skida osmijeh s lica. Posveta je ovo njima koji su osluškivali interese djeteta, uklanjali prepreke i zasipali je ljubavlju tvrdoglavo uvjereni da je takav pristup jedini ispravan što god svi ostali, uključujući ponekad i samu unuku, mislili o tome.

Želite li pročitati knjigu?U malu je uša đava u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Kljaković, Braić, Tisja. Čitati U malu je uša đava Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE