Sve se može izliječiti

Sve se može izliječiti - Brofman, Martin | Caritasspiritistcenter.org

...e može izliječiti" jedinstven je priručnik za korištenje iscjeliteljskih metoda, tehnika i alata kojima se mogu služiti svi, i profesionalni terapeuti i njihovi klijenti ... Sumnja se može 'izliječiti' | 24sata ... . "Nema bolesti od koje se netko, negdje, nije izliječio. Što može jedna osoba, mogu učiniti sve. Vjerujem da smo za to svi sposobni i da negdje... Aukcija može biti produljena. Ako u posljednjih 60 sekundi aukcije neki član upiše novu ponudu, trajanje aukcije se automatski produžuje za 2 minute. Aukcija na taj način može biti produžena više puta. No, kako Vaša ponuda ne bi bila nadvišena u posljednjim sekundama aukcije, savjetujemo korištenje... Što sve mo ... Prah jači od sode bikarbone: Ubija sve bolove za 2 minute, može... ... . Aukcija na taj način može biti produžena više puta. No, kako Vaša ponuda ne bi bila nadvišena u posljednjim sekundama aukcije, savjetujemo korištenje... Što sve može izliječiti kukuruzno brašno? Moćna palenta nije samo ukusno je...

INFORMACIJA

AUTOR
Brofman, Martin
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Sve se može izliječiti.pdf

OPIS

Ako ste potpuno zdravi, ova knjiga nije za vas. Ona je namijenjena svima nama koji imamo manje ili veće, lakše ili teže, povremene ili kronične zdravstvene probleme. Sve se može izliječiti jedinstven je priručnik za korištenje iscjeliteljskih metoda, tehnika i alata kojima se mogu služiti svi, i profesionalni terapeuti i njihovi klijenti. I vi. Nema toga što ne možete učiniti – postoje samo stvari koje još niste naučili činiti. Otkrijte kako prevladati granice koje ste si sami postavili i učiniti ono za što ste mislili da je nemoguće i spoznajte neograničenost vlastitih sposobnosti. Autor Martin Brofman više od trideset godina liječi i podučava, a u ovoj knjizi otkriva nam vrlo jednostavne i iznimno učinkovite tehnike sustava liječenja Tijelo kao ogledalo. Te tehnike zastupaju ideju da je tijelo ogledalo našeg života i svijesti, pa stoga omogućuju prepoznavanje uzroka stvaranja bolesti i potpuno oslobađanje od simptoma. Tehnikama se podjednako podučavaju i služe liječnici, medicinske sestre, studenti, poslovni ljudi i domaćice kako bi pomogli sebi i drugima oko sebe. Naučite ih i sami i riješite se zdravstvenih problema ili prevenirajte njihovu pojavu. Vaše je zdravlje najvažnije – čuvajte ga!

Želite li pročitati knjigu?Sve se može izliječiti u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Brofman, Martin. Čitati Sve se može izliječiti Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE