Mrtvačka luka

Mrtvačka luka - Cornwell, Patricia | Caritasspiritistcenter.org

...ka luka book. Read 1,712 reviews from the world's largest community for readers ... Luka Doncic (@luka7doncic) | Твиттер ... ... Mrtvačka luka autora Patricia Cornwell | najbolje knjige | eknjizara.hr ... ka luka book. Read 1,712 reviews from the world's largest community for readers. Kay Scarpetta je na obuci u doverskoj Mrtvačkoj luci gdje usavršav... Mrtvačka luka - Kay Scarpetta je na obuci u doverskoj Mrtvačkoj luci gdje usavršava umijeće 'virtualne obdukcije' - najnoviju proceduru. Click to enlarge. Patricia Cornwell...

INFORMACIJA

AUTOR
Cornwell, Patricia
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Mrtvačka luka.pdf

OPIS

Kay Scarpetta je na obuci u doverskoj Mrtvačkoj luci gdje usavršava umijeće ‘virtualne obdukcije’ – najnoviju proceduru koja bi uskoro mogla unaprijediti forenzičku znanost. Neće proći dugo, a nove vještine trebat će joj u praksi. Mladi muškarac srušio se mrtav, naizgled od srčanog udara, jezivo blizu njezinoj kući. Ali ujutro se u mrtvačnici pokazalo da je čovjek morao biti živ kada je zatvoren u vreću i zaključan u hladnjak. Kad revolucionarni 3D radiološki skenovi otkriju još šokantnije detalje o unutarnjim ozljedama kakve Scarpetta nikada nije vidjela, shvati kako je riječ o ubojstvu – i o lukavom, posebno okrutnom neprijatelju s kojim se mora suočiti. Sada se utrkuje s vremenom kako bi otkrila počinitelja prije nego što ponovno ubije. Ali vrijeme brzo izmiče.

Želite li pročitati knjigu?Mrtvačka luka u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Cornwell, Patricia. Čitati Mrtvačka luka Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE